Witam wszystkich!

1
Tak, więc nie czytając regulaminu dowiedzialam się, że temat ten jest obowiązkowy, więc piszę. Zgłaszam swoją wielką winę za lenistwo z tym związane i zamierzam nadrobić zaległości:)
Mam na imię Magda, mam 13 latek. Po za tym piszę wiersze i piosenki, kocham muzykę (próbuję zalożyc swój zespół, choć i tak to nie wypali), lubię sport (piłka nożna głównie ) interesuję się też psychologią i dietetyką. Słucham metalu (głównie symfoniczny, power, progresywny i gothic) także rocka, czasem soul.
No to tyle o mnie, nie przepadam pisać o sobie, wolę przelewać swoje życie w jakiś inny sposób. Nie ukrywam, że przybyłam tu w celu krytycznej oceny, bo czasem dobrze jest usłyszeć opinie od kogos obiektywnego. Jeśli chcecie coś wiedzieć, no to napiszcie.
,,Przyjaciele to ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać. "

4
Hm, witam! Wiesz, jka mówisz że nie wypali, to my ci wierzymy:) Choc z drugiej strony mysle, ze ząłożyc zespół to nie taka trudna rzecz. Gorzej z zaistnieniem w swiecie:) A jeszcze trudniej z napisaniem czegoś dobrego:):)
Pozdrawiam

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witam ciepło. Uwierz, a będzie Ci dane ;)
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian

7
Witam!

Więcej wiary - wiara we własne czyny + działanie to podstawa wszelkiego sukcesu! :)

Poza tym, masz 13 lat - całe życie przed tobą :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

8
Dział ten nie jest działem"do nikąd". Przynajmniej wiem, z kim mam się przywitać.
Witaj zatem i może bedzie tyo Twoja najchętniej odwiedzana strona w sieci.
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”