Tradycyjne Witanie

1
Hej,

sądzę, że przedstawianie się w ten sposób to mała strata czasu, aczkolwiek z drugiej strony fajnie wiedzieć z kim się piszę. Gdyby to ode mnie zależało nie byłoby tego posta, ale cóż regulamin obowiązuje wszystkich, a regulamin trzeba przestrzegać, więc po tym krótkim słowie wstępu napiszę tylko jedno, ale jak ważne słowo:

Witam

2
Cześć!

To wcale nie takie bezsensowne. Jak idziesz do kogoś w gościnę, to też przy drzwiach się witasz, nie?

To Forum dla osób w pewien sposób obcujących z Kulturą, prawda? Więc uczmy się Jej tu wszyscy i korzystajmy z Jej dobrodziejstw.

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Fakt, masz rację. Zapraszam do zweryfikowania mojego krótkiego dzieła.

P.S. Można na tym forum edytować posty? Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedniego przycisku.

5
Nie można.

to kolejna z fajnych rzeczy tutaj - oprócz obcowania z Kulturą uczymy się również odpowiedzialności za to, co piszemy. Od edycji jest przycisk PODGLĄD gdy piszesz posta :D

Black.

Fajne to Forum, nie?
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

6
Witaj.
Miłości jestem posłuszna i szczęściu się nie opieram!
I czuję twoją pieszczotę i coraz bardziej zanikam,
I czuję twe pocałunki i coraz bardziej umieram.

Rok nieistnienia B. Leśmian
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”