Hitsugaya (Totalna Rozwałka ;P)

1
Witam, witam. Pozwólcie, że się przedstawię. Nazywam się ... ..., ale możecie mi mówić Hitsu, Hitsugaya, Toushiro, as you wish. Urodziłem się w Zamościu, na Roztoczu. Miasto owe zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO, więc uważam, że to piękna mieścina.

Latek mam dwadzieścia, przynajmniej jak narazie. Kiedyś zamierzam się zestarzeć, ale to odległa przyszłość.

Zainteresowania, hm... kocham pisać, dlatego tu trafiłem. Interesuję się także wszelkimi zjawiskami nadprzyrodzonymi, japonią, mangą oraz anime... ach, tak, zapomniałbym; fantastyka też ma miejsce w moich zainteresowaniach ^^

Wygląd? A muszę opisywać? Nie mam zdjęcia, nie wiecie, jak wyglądam, więc wszyscy są szczęśliwi, prawda? Chcecie - pytacie. Postaram się odpowiedzieć na wszystkie wasze zwariowane kłeszczyns, jeśli tylko będę potrafił i chciał.
"PRZYCHODZI śMIERć DO LEKARZA..."

Obrazek

Z podzękowaniami dla Lolo za piękną sygnaturkę ;)

2
Cześć ... ... !

Widzę, że uśmiech i optymizm to też Twoja cecha. Witaj w klubie. ;)

Ogólnie to witaj serdeczenie bla bla bla.

!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
Konichi wa. (to się pisze oddzielnie)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

6
A to powinno być OHAYO. Dobra, dość tej japonistyki.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

8
A i owszem, jednak w polskich kręgach zostało to zamienione na OhayoU. ^^
"PRZYCHODZI śMIERć DO LEKARZA..."

Obrazek

Z podzękowaniami dla Lolo za piękną sygnaturkę ;)

9
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”