Ohayo :)

1
Ohayo!
Jeden pieron img/smilies/smile
Oczywiście na początku chciałam powiedzieć Domo arigato za zaproszenie na to forum ^^
Mam się przedstawić, hai?
Yoku.
W sumie mogłabym się rozpisać ale spróbuję napisać zwięźle i treściwie img/smilies/wink
Interesuje się Japonią, zresztą to można już na samym wstępie zobaczyć img/smilies/big_smile
Uwielbiam oglądać anime. ( moje ulubione to Bleach, Death Note i Code Geass )
Rysuję w mangowym stylu. Świadomie nie mówię że rysuję mangę bo komiksów nie tworzę, tylko postacie, a więc rysuję w stylu mangowym img/smilies/big_smile
Kolejnym zainteresowaniem, które jest nie mniej ważne od Japonii, mangi i anime, są zjawiska niewyjaśnione. Śmiało mogę powiedzieć że w tym temacie siedzę już jakieś 4 lata i nadal mnie to nie nudzi, przeciwnie! Wciąż dowiaduję się czegoś nowego.
Interesuję się również pisaniem opowiadań i wierszy. Lubię to i chyba myślę że nawet mi to wychodzi. Z resztą opinia pisarki ciągnie się za mną od podstawówki a przecież już tyle minęło...
Kuso! Wiedziałam że o czymś zapomniałam. Ile mam lat? A w sierpniu mi stuknie 18 img/smilies/wink
Co tam jeszcze o mnie...
Napisałam już to co najważniejsze dla mnie ale zostały jeszcze dwa miejsca.
Przyroda i zwierzęta.
Oczywiście nie jestem ekologiem ale po prostu lubię przebywać na łonie natury a co do zwierząt podpisuję się pod wypowiedzią pewnego człowieka. " Jeżeli zwierzęta stają się bardziej ludzkie od ludzi, to znak końca czasów " Oczywiście w odniesieniu do życia człowieka, bo zwierzęta są mądrzejsze. Kocham je i nie wiem jak można je krzywdzić.
Sprawa wiary żeby było wiadomo - nie jestem typową ateistką. Myślę że gdzieś tam, istnieje Ktoś lub Coś. I znów podpisuje się pod słowami tym razem Daniona Brinkleya " Wszyscy jesteśmy świetlistymi istotami ".
"Posiadam" onii-chan oraz onee-chan.
Zbyt często używam zwrotu: Urusai img/smilies/roll No cóż, przynajmniej jestem szczera xD i Kawaii - jestem w końcu dizewczyną xD
Co do wyglądu, nie wiem jak wy ale ja lubie mniej więcej sobie wyobrażać z kim rozmawiam.
Krótkie < no, to kwestia względna, takie do połowy szyi postrzępione >włosy o kolorze niby brąz niby czerń. Oczka w zwykłym świetle bardzo ciemny brąz z ładną czarną obwódką jednak do słońca bursztynowe. Niska kobietka ze mnie nieco powyżej 160cm.
Imię? Nie powiem bo go nie lubię img/smilies/tongue
Więc to chyba tyle co? Się rozpisałam xD
A tak na marginesie to mój nick znaczy czarny kot ^^
A więc:
Sayonara

5
Witaj :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.