Dzieńdobry, cześć i czołem

1
Witam wszystkich!
Jestem Mateusz.
Pochodzę z niewielkiego miasteczka zwanego Głuchołazami. Pomimo swojego wieku, nadal jestem studentem. Utrzymuję się z robienia stron internetowych (choć nadal nie zawodowo), po za tym, grywam (i prowadzę) trochę w RPGi i generalnie siedzę sporo przy kompie, o ile nie mam nic lepszego do roboty.

Jeśli chodzi o oczytanie, to niestety jestem zapewne daleko w tyle za większością z Was, a to wynika z faktu skutecznego odstraszenia mnie od czytania przez nauczycieli w szkole. Dopiero na studiach odkryłem, że istnieje coś takiego, jak ciekawa książka, więc powoli nadrabiam zaległości głównie fantastyką wszelkiej maści. Czasem także pisuję jakieś mniejsze opowiadanka, zaś od roku przygotowuję się do napisania czegoś większego, choć na razie zapisane mam może z 10 stron (a kolejne 200 w głowie)

Forum czytuję od kilku(nastu?) dni i wreszcie postanowiłem się zarejestrować. Być może wkrótce coś tu wrzucę swojego, choć nie obiecuję, bo nie lubię pokazywać publicznie niedopracowanych i niedokończonych projektów.
Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.

2
Witaj i czuj się jak u siebie ;)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Mateusz pozdrawia Mateusza :).
Zainteresowania podobne*, ok.

Trzymam kciuki i życzę powodzenia w pisaniu!

*Jakieś konkretne RPGi?

4
MatMot pisze:*Jakieś konkretne RPGi?
Prowadzę głównie D&D (choć nie zawsze idealnie z podręcznikiem), sporo czasu spędziłem też przy Earethdawnie, od którego zaczynałem. Podchodziłem też do neuroshimy, ale jakoś nie mój klimat. Wiele razy chciałem do wampira podejść, ale jakoś nigdy nie wypaliło.
Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”