dzień dobry
1nie podam oczywiście swoich danych osobowych. mogę jedynie przyznać się do: spędzania czasu w gorzowi wlkp. i krakowie, niewielkiej sympatii do katarzyny figury, większej sympatii do jacka dehnela i ogromnej sympatii dla jerzego pilcha. uważam, że biały Makbuk (Macbook) może uchodzić za ładny mebel. mam 21 lat, palę niebieskie Kamele, nie palę Galuazów, uważam, że pink floyd to kiepski zespół, a bursa to najlepszy polski poeta. majspejs jest mniej obciachowy od naszej klasy. nie chciałbym w jednym przedziale jechać z andrzejem wajdą ale gdybym już musiał, to chciałbym, żeby był jeszcze zanussi. by gadali sobie o filmach i dali mi spokój. polityków prawicowych uważam za zjawisko egzotyczne. ludzie o poglądach lewicowych w polsce mają zazwyczaj niższy iloraz inteligencji od przeciętnego. nie czytałem jeszcze masłowskiej. mam problem z nazywaniem kolorów. jeśli chodzi o edukację nie poszedłem w ślady stasiuka, który poprzestał na szkole podstawowej. pozdrawiam forumowiczów i pana Vargę, który siedzi na Węgrzech i pisze nieźle felietony.