witam serdecznie

1
Witam Wszystkich
Niektórzy z Was już mnie znają z innego forum i zaprzeczanie jest bezcelowe. Wszystkich Was po kolei wskażę palcem.
Natomiast dla tych, którzy jeszcze nic o mnie nie wiedzą... Na imię mi Łukasz, mieszkam i pracuję we Wrocławiu. Niepostrzeżenie dla mnie wkroczyłem w dorosłe i odpowiedzialne życie i teraz nie wiem jak się w tym odnaleźć. Dlatego dla własnego zdrowia psychicznego bujam w obłokach.
Staram się pisać dużo i regularnie, staram się szlifować warsztat i pracować nad pomysłami. Pisanie to jedna z niewielu rzeczy, która jakoś uparcie się mnie trzyma. I co najważniejsze - zaczyna wydawać pierwsze owoce.
Mam nadzieję na naukę, na wymianę zdań i doświadczeń. I na dobrą zabawę
Witajcie więc raz jeszcze.
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

2
O tak, ja cię znam! Z Qfanta! :D Witaj, zorck! :D
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

3
Witam na forum :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

5
Ha, no tak... Witaj Sereno ;> Witajcie Wszyscy.
Try to shake it loose, cut it free, just let it go, get it away from me.

6
Mnie wskaż! Mnie, zorck! Mnie nie znasz!
Witaj wśród Waryjatów!
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”