Ahoj.

1
Mam na imię Asia i mam 13 lat. Piszę właściwie od roku. Mam sto pomysłów na sekundę i żadnego nie potrafię wykorzystać. Uwielbiam liczbę 13, która przynosi mi pecha. jestem pomylona, ale wiesz, że mnie kochasz. Pani genialna, niepisząca autorka, która jednak tym razem pisze. Mocna w gębie, ot co. Bo rzeczy trzeba nazywać po imieniu i walić prosto z mostu. Demoralizatorka. Egoistka z przesadzoną ilością empatii w sobie. Chamska, do pewnych granic. Ostatnio rozkochana w piosenkach Reginy Spektor, z którą zdradza Nickelback, Green Day'a, Swiftie, Demi Lovato, Kelly Clarkson, James'a Blunta czy Holly Brook. Bezlitosna krytyczka, która sama nie potrafi wyłapać własnych błędów. Lubuję się w "Harrym Potterze", "My, dzieci z dworca ZOO", jakkolwiek to powinno zostać odmienione i "Jesiennej miłości". Ubóstwiam Anne Hathaway i Johnny'ego Depp'a nie mogąc przestać kochać ich za role w "Alicji w Krainie Czarów".

2
Witaj :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

Re: Ahoj.

3
scarlet letter pisze:Mam sto pomysłów na sekundę i żadnego nie potrafię wykorzystać. Uwielbiam liczbę 13, która przynosi mi pecha. jestem pomylona, ale wiesz, że mnie kochasz. Pani genialna, niepisząca autorka, która jednak tym razem pisze. Mocna w gębie, ot co. Bo rzeczy trzeba nazywać po imieniu i walić prosto z mostu. Demoralizatorka. Egoistka z przesadzoną ilością empatii w sobie. Chamska, do pewnych granic. Bezlitosna krytyczka, która sama nie potrafi wyłapać własnych błędów.
Już cię lubię :)

Witaj i rozgość się :)
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

4
"ahoj" ładnie brzmi i dobrze sie kojarzy :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”