Dzińdybry

1
Witam, na początek przeproszę że kilka minut temu wrzuciłem coś na forum zanim się tutaj przedstawiłem, ale mam nadzieję że mnie nie zjecie za to :D

Więc, nie zaczyna się zdania od 'więc' jak mawia moja polonistka, a że na chómanjstycznym profilu jestem, to od więc nie 'zacznę'.

Jestem Karolem, lat 18, zamieszkały hen daleko, a może jeszcze dalej, na krańcu znanego wszechświata - czyli gdzieś w województwie świętokrzyskim.

Zainteresowania ? Wiele dziwnych. Z normalniejszych: historia, militaria, strzelectwo. Dobra muzyka, fanatyk zespołu RAMMSTEIN :D :D :D , który nie raz mnie do pisania inspirował. Tworzenie buczystycznej teorii wszechświata, klarującej się pod adresem który w stopce zamieściłem. No i oczywiście moje ukochane Kino ...

Czasami coś skrobnę, tak jakoś z wewnętrznej potrzeby. A czy mądrze i z sensem, to już mi oceniać :wink: .

Serdecznie pozdrawiam i liczę na wasze obiektywne podejście do moich utworków-potworków :wink:
http://buczysteforum.p2a.pl - Zwalczamy głupotę głupotą !

3
Ah przepraszam. Miało być w ostatnim zdaniu "to już nie mi oceniać". Późna pora i się zwoje w mózgu plączą człowiekowi.

Szkoda że nie ma edycji postów :wink: ... A przynajmniej ja zauważyć nie mogę ...
http://buczysteforum.p2a.pl - Zwalczamy głupotę głupotą !

4
Heloł ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

5
Aloha.

Ps. Edycja jest, ale tylko dla wybrańców :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

6
Witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”