Pewnego zimowego wieczoru...

1
zabłądziłam na stronę, gdzie znalazłam ludzi podobnych do mnie, którzy też interesują się pisaniem, wiec postanowiłam, że zobaczę, co oni tutaj robią. Pomyślałam, że może dzięki temu wyniknąć coś ciekawego, a więc witam wszystkich i mam nadzieję na wasze kreatywne uwagi, jeżeli w końcu uda mi się coś napisać. Mam na imię Sylwia i mam 16 lat. Uwielbiam czytać, staram się nie ograniczać w gatunkach, ale najbardziej lubię fantasy. Moje pisanie na razie ogranicza się do wymyślania historii, co przychodzi mi łatwiej niż przelewanie ich na papier, zapisanie się tutaj jest pierwszym krokiem do postępu.

2
Jeśli potrafisz wymyślić coś oryginalnego, to jesteś na bardzo dobrej drodze. Umiejętności pisarskie można bez problemów rozwinąć, z wyobraźnią nie jest tak łatwo. Mam nadzieję, że wkrótce olśnisz nas jakimś nieszablonowym tekstem.
Witam i pozdrawiam.

4
Ależ ci zazdroszczę. U mnie strona techniczna pisania obleci, ale pomysły...zupełnie ich brak.

Cześć.
What are we doing? We are turning into dust.

5
@UP
To załóżcie spółkę ;) Witam serdecznie!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem.
Nienawidzisz mnie? -Fajnie... -Słyszysz te brawa? -Są dla mnie!

6
Pozdrawiam cię, mam nadzieję, że przeczytam jakieś twoje opowiadania z gatunku fantasy.
...Ukrywam się wtapiając w otoczenie, jestem mistrzem kamuflażu... zwą mnie Kameleonem...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”