Ave!

1
Staram się unikać tego typu samoprezentacji, lecz - zgodnie z regulaminem - jestem do tego zobligowany. Piszę zatem.

Mam na imię Oskar (wiem, nie popisałem się oryginalnym nickiem). Jestem siedemnastolatkiem. Uczę się w liceum. Na co dzień jestem normalnym nastolatkiem (cokolwiek to znaczy). W wolnych chwilach surfuję po sieci, słucham muzyki, spędzam czas ze znajomymi i - oczywiście - czytam. Poza tym, interesuję się oneironatyką. Jest to chyba jedyne ekscentryczne hobby, jakie posiadam. Nie będę wykładał na ten temat, ale uwierzcie mi na słowo, że wiąże się to ze snami. Interpretacja takowych stanowi zalążek fabuł opowiadań, które do tej pory nie ujrzały światła dziennego. Może nastąpi to właśnie w tym miejscu.

Pozdrawiam!

4
Cześć, podzielam zdanie "sheliona", że jest to bardzo ciekawe zainteresowanie i może wyniknąć z tego, jak powiedziałeś bardzo ciekawa fabuła. P@zdro
...Ukrywam się wtapiając w otoczenie, jestem mistrzem kamuflażu... zwą mnie Kameleonem...

5
Ooo, witaj Oskar ;) Też swojego czasu się tym interesowałem. W sumie, ten temat łazi mi po główce cały czas... Piszę nawet opowiadanie na ten temat, ale przerwałem aktualnie prace^^ Miłego współpostowania!
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem.
Nienawidzisz mnie? -Fajnie... -Słyszysz te brawa? -Są dla mnie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”