Witajcie! \m/(^^)\m/

1
Dzień dobry/dobry wieczór wszystkim Użytkownikom :)

Na imię mi Artur - nickname wziął się z odcinku "13 Posterunku", w którym jeden z bohaterów przebrał się za kosmitę i przedstawiał się jako Pater właśnie :)

Nie ma sensu, w moim przynajmniej mniemaniu, rozwlekać się zbytnio i truć o swoich zainteresowaniach, czy tam gustach, bo każdy przecie jakieś tam ma, tak więc postaram się sprecyzować je jak najściślej:

Ulubione klimaty: cyberpunk/postapokalipsa [ raczej w stronę Piotra Szulkina | braci Strugackich | Orwella, niźli szeroko rozumianej komerchy z rewolwerem Magnum i biocybernetycznymi implantami w roli głównej]

Klimaty, których unikam jak ognia: fantasy/magia i miecz/sensacja [nie poradzę niczego na fakt, że nie trafiają one jakoś specjalnie do mego serducha]

Lubię pisać; W przyszłości chciałbym zapewniać miłośnikom podobnych klimatów rozrywkę na możliwie najwyższym poziomie, jednakże otoczenie moje nie jest w stanie zapewnić mi takiego sprzężenia zwrotnego, jakie byłoby zarówno obiektywne, jak i surowe. A bardzo go potrzebuję.

Dlatego też zdecydowałem się przycumować tutaj, mam nadzieję, na dłużej :)

Tym oto optymistycznym akcentem kończę tego posta, a Wam życzę miłego dnia/spokojnej nocy =)

--Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”