żeby zasad nie łamać...

1
Cóż przedstawianie się jest najtrudniejszym momentem na każdym forum, ale skoro takie zwyczaje tutaj panują anonimową pozostać nie mogę.

Jestem osobą zainteresowana prawie wszystkim. Od teatru, kina, dobrej literatury po żeglarstwo i szybkie samochody. Gram na fortepianie, tańczę, słucham muzyki klasycznej. Staram się dbać o język polski, chociaż często moje starania na nic się nie zdają. Dysgraficzka, dysortograficzka, alergiczka (roztocza, pierze, sierść, pyłki, czekolada... zgadnijcie na co NIE jestem uczulona :roll:).

Piszę dla przyjemności, głównie swojej gdyż moje teksty pokazuję nielicznym. Może na tym forum uda mi się zaistnieć.

Przyjmiecie mnie do swojego grona? :]

2
Siemka.

Przyjmiemy, przyjmiemy. I to z pootwieranymi ramionami ;)

Ale tylko pod warunkiem, że będziesz sie tu dobrze bawić.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

3
Witam ;D
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

4
Witam :D i oficjalnie przyjmuję
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”