Witam

1
Witam serdecznie,

Trafiłem na to forum przypadkowo, po godzinach trałowania sieci w poszukwaniu informacji nt. polskiego rynku wydawczniczego. Bardzo spodobała mi się tematyka i poziom dyskusji, postanowiłem więc przyłączacyć się do Waszego zacnego towarzystwa.

Zawsze lubiłem pisać, ale dopiero niedawno, w trakcie studiów magisterskich, wziąłem się za nie na poważnie. Po dwóch latach udało mi się skończyć pierwszą książkę, która ukaże się 20 lipca nakładem wydawnictwa MUZA. Ponadto prowadzę blog o sztuce antyku na stronie internetowej tygodnika "Polityka". Zainteresowanych moją twórczością odsyłam do linków w podpisie.

Do napisania,
JKSz

[ Dodano: Pią 01 Lip, 2011 ]
Nie do końca wiem, jak mi się to udało, ale zapomniałem się przedstawić z imienia - nazywam się Jakub. Pozdrawiam!
www.sztukaantyku.blog.polityka.pl
www.jakubszamalek.pl
http://www.muza.com.pl/?module=okladki&id=42285

2
Witam bardzo serdecznie itp. itd. etc.(można zastąpić standardowym tekstem powitania), cieszę się, że nasze forum się rozrasta itp. etc. Bardzo miło mi Cię powitać i mam nadzieję, że będziemy mogli ujrzeć tu jakieś twoje krótkie teksty i w nich poszukać błędów(takich najciekawiej się szuka).
Rozgość się i baw się tu dobrze i długo:)

6
Graba
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”