17
Wilczek pisze:Weryfikatorium, mam nadzieję, że forum tętni życiem, a nie przymiera
Oj, smagać batogiem po kres internetu!

Witaj! :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

18
Przecinek po "Weryfikatorium", tak? Pomyliłem się, miała być kropka :D
Jeśli chodzi o coś innego, to nie rozumiem i potrzebuję oświecenia :)

19
Insynuacja, jakoby nasze forum przymierało. Ono rozkwita! Od lat :)
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

20
Hehehe:) Cieszę się, że rozkwita! Na początku miałem obawy, żeby nie było tak, jak na innych forach. Ale tutaj życie kwitnie, a wręcz momentami prowadzone są naprawdę gorące dyskusje :D

21
Wilczek pisze:Uczyłem się kilka lat, ale nie pamiętam zbyt wiele. A dlaczego pytasz? :)
Niedawno śniło mi się, że pisałam na forum z gościem, który pozdrawiał po francusku i znał łacinę :cool: Stąd to pytanko :)

22
Witam wszystkich ponownie.

Minął ponad rok, odkąd byłem tu ostatni raz, ale różne wydarzenia w moim życiu uniemożliwiły mi to dość skutecznie. Jednak, jak Feniks odradza się z popiołów, choć po wsze czasy z tytułem "Dezerter", tak i ja powróciłem na forum.

I, co najważniejsze, znowu piszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”