16

Latest post of the previous page:

amitiville pisze:Lullaby, będzie mi bardzo miło przeczytać Twoja poezje, nie ważne jak ją oceniasz, jeśli pisana z serca (a może i własnych doświadczeń?), to na pewno wyraża wiele.

Dla mnie np pisanie wierszy, było czymś spontanicznym i czynionym pod wpływem chwili. Nie mówię tu o jakimś artystycznym natchnieniu, bo daleko mi do miana poetki, ale dzięki poezji mogłam wyrazić to czego, nie opisałabym wprost, zwykłymi słowami, a także przelać na papier uczucia, których za bardzo wyrażać nie umiem (z natury :) ).
Muszę się z Tobą zgodzić. Jeśli chcesz poczytać, to może podaj GG lub pocztę to Ci wyślę kilka. :)
Zielone jabłko trzymam w garści
o listku z krwi róży ciemnym
o blasku kolorów jesiennym
widzianych przez mgłę szarości.

17
****, zapomniałbym o filmie, który nie tylko jest dla mnie najlepszą ekranizacją Kinga, ale też jednym z najlepszych filmów jaki w życiu oglądałem: "Stań przy mnie" (na podstawie noweli "Ciało"). Przepiękny, przemagiczny film.

Będę musiał założyć temat w "Filmach". :D
Co do SH, to dotąd znałam tylko film, ale zachęciło mnie co powiedział Patren no i po obejrzeniu filmików grającego powiem, że rzeczywiście, klimat gry robi swoje.
Ano, Silent Hill 2 to niesamowita gra. Fabuła, muzyka, ATMOSFERA i dizajn "mieszkańców" miasteczka powala na kolana.
Ostatnio zmieniony ndz 15 lip 2012, 18:49 przez Patren, łącznie zmieniany 1 raz.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”