16

Latest post of the previous page:

Seprioth, nie strasz przyszłych marsjan.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

17
Seprioth pisze:Ja się kiedyś zastanawiałem, co oni z nimi zrobią: wysterylizują?
Biedny DarkAraghel :P
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

18
@ Navajero - od 2009 roku jestem selfpublisherem. Należę więc do najbardziej pogardzanego gatunku wśród "znawców" literatury ;)

@ BA Urbański - dla nauki trzeba się poświęcić :))). Wysterylizowani podobno żyją dłużej, nie wiem czy lepiej, ale dłużej ! :>[/quote]

PS Przepraszam, nie umiem cytować wypowiedzi forumowiczów :( więc pisze "@"
www.darkaraghel.com

20
Witaj ponownie. ;)
DarkAraghel pisze:PS Przepraszam, nie umiem cytować wypowiedzi forumowiczów więc pisze "@"
Zaznaczasz odpowiednią część tekstu z posta użytkownika, klikasz przy tym poście guzik znajdujący pomiędzy przyciskami "Ignoruj" a "Cytuj", a na samym dole strony w "Szybkiej odpowiedzi" masz zacytowany fragment wypowiedzi. Popróbuj w tym temacie, potem się poprawi/usunie, gdyby coś nie wyszło. ;)
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

21
Romek Pawlak pisze:Chciałaby dusza do raju :) najbardziej pogardzanym gatunkiem to są ci, których nie stać na wydanie na papierze i puszczają się tylko wirtualnie :)
Cześć Romek. Tak też czynić zacznę. W końcu jak być czarną owcą, to na maxa ;)
Avenger pisze:Zaznaczasz odpowiednią część tekstu z posta użytkownika
Cześć Jarek, dzięki za wskazówki łopatologiczne :). Takich właśnie potrzebowałem. Dzięki za cierpliwość. Elo
www.darkaraghel.com

22
Cześć. Spotykamy się i tu.
Uważaj na tym Marsie. Ponoć wieczory są bardzo mroźne.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

24
Cześć Dark, tak cos mnie tknęło gdy zobzaczyłam twój nik - jednak ty to ty, :) Witaj znowu, chociaż już "kopę lat" nie rozmawialiśmy, ale chyba mnie pamiętasz? Nik ten sam co na Qfancie.
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”