16

Latest post of the previous page:

Władzętrzyma grupa tworząca grupę trzymającą grupę trzymającą władzę.
Cześć i miłego forumowania.
A o czym było zwycięskie opowiadanie? ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

17
Brzmi jak niezła intryga - wchodzę w to ;)

Opowiadanie było o komisarzu milicji, który opowiada swojemu wnukowi o najbardziej zagadkowym śledztwie. Znaleziono ciało PRLowskiego dygnitarza, a w krąg osób podejrzanych wchodzą członkowie partii z najwyższych szczebli. Ktoś groził dygnitarzom i w końcu spełnił, to co obiecywał. Zagadkę musi rozwiązać nasz bohater - Malinowski.

Z perspektywy czasu w opowiadaniu była cała masa dziur, nie mówiąc o dość niskim poziomie językowym. Ponadto z początku opisywałem wszystko ze szczegółami, po to by podczas pisania streszczać się, żeby wyrobić się na czas. Opowiadanie miało rozbudowany początek, a koniec historii był szybki jak sprint Usaina Bolta :)

18
Cześć.
"...Tak... chcemy, żeby Czarny Anioł zbawił dla nas świat
Zebrał Armię Wszechpotężną Nasz Niebiański Brat
Nawet jeśli zmieni przy tym w piekło cały kraj
Graj Muzyko Graj!
Obróci niewiernych wiarołomców znowu w proch
Nie pomogą groźby, nie pomoże matek szloch
Chcemy, żeby Czarny Anioł zabrał nas na BÓJ!!!
TRUJ ANIELE TRUJ!!!"
HUNTER - IMPERIUM TRUJKI

19
Władzę to trzyma w pierwszej kolejności Avenger. :wink: Później wszystkie czerwone nicki.
Są również weryfikatorzy- to użytkownicy z czarnymi nazwami.
Jakbyś jeszcze coś chciał wiedzieć to o wszystko możesz się mnie pytać. :)
Pisać każdy może... bez względu na wiek :).
http://okiemipiorem.blogspot.com/

20
Dzień dobry, miłej zabawy na forum.
Pablito pisze:Władzę to trzyma w pierwszej kolejności Avenger. :wink: Później wszystkie czerwone nicki.
Są również weryfikatorzy- to użytkownicy z czarnymi nazwami.
Czerwoni, to tylko z miotłami hasają, a chwała i cześć należy się naszym czarnuszkom. :D

Kto trzyma władzę na Wery? Ci co siedzą w SB i są na bieżąco! :waryjaci:

22
Dzięki za wyjaśnienia.

Kurczę, dla mnie to wymarzony start na tym forum - miła atmosfera, wyczerpujące odpowiedzi. Jestem ciekawe, jak będzie dalej :)

Pozdrawiam!

P.S. Widzę, że muszę się czym prędzej z SB zapoznać.

24
Sepryot pisze:
Dalej będzie wpierdziel, krytyka, flejmwary, głód, korwiniści i halucynacje z niedożywienia.
Brzmi jak wypad po warszawskich knajpach - znam i lubię ;)

25
Nocny pisze:
Sepryot pisze:
Dalej będzie wpierdziel, krytyka, flejmwary, głód, korwiniści i halucynacje z niedożywienia.
Brzmi jak wypad po warszawskich knajpach - znam i lubię ;)
albo studiowanie :P Witam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”