Latest post of the previous page:
padłam!

Cześć, Tomku! Mam nadzieję, że zadomowisz się u nas na dłużej.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
padłam!
Nie padaj (!)
Lubię Szczecin
Pięknie o pasji w kilku prostych słowach:)Tomaso69 pisze:nadal odnajduję radość w przemierzaniu na motocyklu setek kilometrów w poszukiwaniu straconego czasu.
1.9 - Dobry piec. Wygodna kanapa. Jeszcze jak ma odpowiednie wydechy (Vance, Kaliński) to już całkiem:)Tomaso69 pisze:Yamaha XV 1900
Bracie mój miły:) jakież to miłe wśród szermierzy piórem spotkać i takich co to rumakiem stalowym w suchego przestwór oceanu lubią się zapędzić by pęd ten dodał im skrzydeł, a i pióra wyostrzył do cięć celnych i trafnychbrat_ruina pisze:1.9 - Dobry piec. Wygodna kanapa. Jeszcze jak ma odpowiednie wydechy (Vance, Kaliński) to już całkiem:)Tomaso69 pisze:Yamaha XV 1900
Ja mam Road Stara 1.7
U ravvy w garażu stoi intruder 1.8 także cruiserowo panie dzieju:) Jest z nami jeszcze Jacek Łukawski - klasyk maszyna...
Od gór to właśnie wracam. Przepakowuję mandżur i ruszam na północ gdzie nie ma nocy.
S.
On to wie, widać, że od dawna zaglądał przez ramię na to co tu wyprawiamy - bardzo sprawnie posługuje się wszystkimi guziczkami. I pewnie nie pierwsze to jego forum
otóż nie
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”