Witojcie :)

16

Latest post of the previous page:

iris pisze: A poważniej, to witaj Gryziemy i dusimy ofiary w dni nieparzyste w czasie pełni i w parzyste od 22:00 do 24:00 tydzień przed nowiem. Poza tym jesteśmy mili i zawsze gotowi do pomocy
padłam! :lol: :lol:

Cześć, Tomku! Mam nadzieję, że zadomowisz się u nas na dłużej.
„Words create sentences; sentences create paragraphs; sometimes paragraphs quicken and begin to breathe.” – Stephen King

17
iris pisze: Ithi to "M"???? (fanka Bonda) ;)
A poważniej, to witaj :) Gryziemy i dusimy ofiary w dni nieparzyste w czasie pełni i w parzyste od 22:00 do 24:00 tydzień przed nowiem. Poza tym jesteśmy mili i zawsze gotowi do pomocy :D
:) o to super bo gryzienie i duszenie w dni nieparzyste i w parzyste od 22:00 do 24:00 siedem dni przed Księżycowym nowiem to mój skryty fetysz :) zatem bosko :)

Added in 12 minutes 52 seconds:
Kareen pisze:
iris pisze: A poważniej, to witaj Gryziemy i dusimy ofiary w dni nieparzyste w czasie pełni i w parzyste od 22:00 do 24:00 tydzień przed nowiem. Poza tym jesteśmy mili i zawsze gotowi do pomocy
padłam! :lol: :lol:

Cześć, Tomku! Mam nadzieję, że zadomowisz się u nas na dłużej.
Nie padaj (!)

przecież :

Kasia Kowalska śpiewa : "Wstań i walcz"
Ich Troje ( nie moje klimaty ) krzyczeli ze sceny : "Wstań, powiedz nie jestem sam "
Tadeusz Nalepa ( oj lubię ) blusował : "Wstaje dzień, Ty także wstań"
Dwa plus Jeden grani : "Wstawaj, szkoda dnia"

wiec

stosownie do tekstu Kory z Manam'u : "Podaję Ci rękę" :)
Fraszki to wszytko, cokolwiek myślemy; Fraszki to wszytko, cokolwiek czyniemy". Jan Kochanowski

21
Iwoneczka pisze: Jak to "witojcie" zobaczyłam to mi się od razu buzia uśmiechnęła :)
Ja Ciebie witam i ślę pozdrowienia ze Szczecina! :D
Lubię Szczecin :) nawet bardzo :) nadal pamiętam koncert w Filharmonii; podwójne espresso na Wałach; rejs ( jak to brzmi dumnie ) po Odrze i odloty z ( czasami też "na" ) lotnisku :)
Fraszki to wszytko, cokolwiek myślemy; Fraszki to wszytko, cokolwiek czyniemy". Jan Kochanowski

22
Tomaso69 pisze:nadal odnajduję radość w przemierzaniu na motocyklu setek kilometrów w poszukiwaniu straconego czasu.
Pięknie o pasji w kilku prostych słowach:)
Na czym jeździsz?

S.

23
brat_ruina pisze:
Tomaso69 pisze:nadal odnajduję radość w przemierzaniu na motocyklu setek kilometrów w poszukiwaniu straconego czasu.
Pięknie o pasji w kilku prostych słowach:)
Na czym jeździsz?

S.
:) Yamaha XV 1900 :) Mastodont o sercu Sokoła Milenium i wyglądzie Darth'a Vader'a :)

24
Tomaso69 pisze:Yamaha XV 1900
1.9 - Dobry piec. Wygodna kanapa. Jeszcze jak ma odpowiednie wydechy (Vance, Kaliński) to już całkiem:)
Ja mam Road Stara 1.7
U ravvy w garażu stoi intruder 1.8 także cruiserowo panie dzieju:) Jest z nami jeszcze Jacek Łukawski - klasyk maszyna...

Od gór to właśnie wracam. Przepakowuję mandżur i ruszam na północ gdzie nie ma nocy.

S.

26
brat_ruina pisze:
Tomaso69 pisze:Yamaha XV 1900
1.9 - Dobry piec. Wygodna kanapa. Jeszcze jak ma odpowiednie wydechy (Vance, Kaliński) to już całkiem:)
Ja mam Road Stara 1.7
U ravvy w garażu stoi intruder 1.8 także cruiserowo panie dzieju:) Jest z nami jeszcze Jacek Łukawski - klasyk maszyna...

Od gór to właśnie wracam. Przepakowuję mandżur i ruszam na północ gdzie nie ma nocy.

S.
Bracie mój miły:) jakież to miłe wśród szermierzy piórem spotkać i takich co to rumakiem stalowym w suchego przestwór oceanu lubią się zapędzić by pęd ten dodał im skrzydeł, a i pióra wyostrzył do cięć celnych i trafnych :)

To-masz

Ps

LWG !!!! :) :)

28
brat_ruina pisze: Tomaso69, po napisaniu pięćdziesięciu postów otworzy Ci się mChat (na dole strony) to miejsce w którym weryfikaktorianie spotykają się online.
On to wie, widać, że od dawna zaglądał przez ramię na to co tu wyprawiamy - bardzo sprawnie posługuje się wszystkimi guziczkami. I pewnie nie pierwsze to jego forum ;)

Pozdrawiam :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

29
Eldil pisze:
brat_ruina pisze: Tomaso69, po napisaniu pięćdziesięciu postów otworzy Ci się mChat (na dole strony) to miejsce w którym weryfikaktorianie spotykają się online.
On to wie, widać, że od dawna zaglądał przez ramię na to co tu wyprawiamy - bardzo sprawnie posługuje się wszystkimi guziczkami. I pewnie nie pierwsze to jego forum ;)

Pozdrawiam :)
otóż nie :) jestem to od wczoraj :) i nigdzie się wcześniej nie wałęsałem :) zostałem zainspirowany przez ... nie ważne ... abym się tu zadomowił, co taż z wielką ochotą czynię :) gubię się w labiryncie zasad, popełniam zapewne jakieś gafy, klikam tam gdzie nie powinienem i wścibiam nos gdzie nie wolno , ale to naturalny stan nieporadności "zarodków" aby nie żec "zygot"

T

30
A powitać, genialne wejście, ale jakmawiają: nieistotny początek wieńczy istotny koniec :D albo, na odwrót
Nie ma rzeczy bar­dziej niewiary­god­nej od rzeczywistości.

31
Grandel pisze: A powitać, genialne wejście, ale jakmawiają: nieistotny początek wieńczy istotny koniec :D albo, na odwrót
:) mam nadzieję, że jak mawiał klasyk : " Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy", wszystko tu dopiero przed mna :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”