Dzień dobry.

16

Latest post of the previous page:

Navajero pisze: Witaj :)
ravva pisze:Jeszcze mu.powiedz, zeby zaczal od karczmy na rozstaju. ;)
Jak nie karczma, to może elfi burdel? ;)
Moja historia zaczyna się w knajpce na Powiślu. Czyli prawie w burdelu :)
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

18
Czarna Emma pisze:
AndrzejQ pisze: Moja historia zaczyna się w knajpce na Powiślu.
A który rok? :)
Cześć!
2021-2026, oraz 1924-1936. Chyba :)
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

20
Czarna Emma pisze:
AndrzejQ pisze: 1924-1936
Jak pięknie! :) Powodzenia, bratnia duszyczko. ;)
I dziękuję, i się boję. Bo teraz każda moja scenka z epoki zostanie wyśmiana. Natomiast ewentualnej książce z pewnością by to wyszło na dobre.
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

21
AndrzejQ pisze: Bo teraz każda moja scenka z epoki zostanie wyśmiana.
Daleko nie każda. W każdej epoce jest tyle rzeczy, że trudno być ekspertem. Ale! Od czego jest czytanie, od czego źródła, od czego gazety! :)
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.

Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/

Dzień dobry.

22
Czarna Emma pisze:
AndrzejQ pisze: Bo teraz każda moja scenka z epoki zostanie wyśmiana.
Daleko nie każda. W każdej epoce jest tyle rzeczy, że trudno być ekspertem. Ale! Od czego jest czytanie, od czego źródła, od czego gazety! :)
Zastanawiam się nad przeniesieniem części akcji do epoki kamienia łupanego :)
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

23
Witaj, Andrzeju! O, i do takiego podejścia mam szacunek, zresztą podzielam je (z tą różnicą, że ja jestem pisarzem wszechdziejów, ale nikomu nie mówię, bo wiesz, zawiść, klątwy, trucizny, sztylety)*. Widzę też, że już coś zamieściłeś. Na pewno przeczytam.

*dla ścisłości wyjaśnię, że nie żartowałem.**
**no dobra, żartowałem.

Dzień dobry.

24
echO pisze:z tą różnicą, że ja jestem pisarzem wszechdziejów
Cześć echO, powitać Mistrza! Ja z kolei jestem pisarzem beznadziejów :) ***

***Nie żartuję :)
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

26
Faraon pisze: Ja, Faraon, rzeknę Ci: siemanko! :greetings-wavegreen:
Czymże sobie zasłużyłem, ja - najmarniejsze ziarnko piasku w bezmiarze pustyni, na taką życzliwość Najwyższego ?
A...chyba się domyślam, która Bogini maczała w tym palce, zanim wstąpiła do Nieba. Po schodach :P

Faraon_edit: Ruchomych. :>
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

28
noetting pisze: Witaj, Andrzeju :D
Dziękuję, zresztą po raz drugi :P
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

29
AndrzejQ pisze: Dziękuję, zresztą po raz drugi
Haha, rzeczywiście :mrgreen: Wcześniej nie miałeś zdjęcia, więc nie skojarzyłam, że to wciąż ten sam Ty. A może miałeś, a to już początki sklerozy? ;)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

Dzień dobry.

30
noetting pisze:Wcześniej nie miałeś zdjęcia
Rzeczywiście, niedawno sobie zrobiłem 8)
Neil R. Gaiman

Dzień dobry.

31
AndrzejQ pisze: Jestem prawdopodobnie najlepszym polskim pisarzem żyjącym w promieniu jakichś dwustu metrów
Dobrze, że nie napisałeś, że w województwie ;). Witaj :D
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”