Witam

16

Latest post of the previous page:

Na razie - poezji, w tym czuję się lepiej, chociaż i prozę popełniam czasami, niemniej muszę poczytać, co tu się publikuje, żeby się nie ośmieszyć - prozą.

Added in 3 minutes 24 seconds:
Jeszcze raz odwróciłam głowę, by zobaczyć, jak lafirynda odchodzi dumnym krokiem, plaskając głośno pośladkami - to Twoje? Cudo!

Witam

17
elka pisze:Na razie - poezji
Powinnaś mieć już możliwość. Wchodzisz w odpowiedni dział (poezja rymowana, biała, mini) w lewym górnym rogu, nad tytułami masz zakładkę "nowy temat" klikasz, wpisujesz temat, dodajesz treść i dajesz wyślij.

Jeszcze raz odwróciłam głowę, by zobaczyć, jak lafirynda odchodzi dumnym krokiem, plaskając głośno pośladkami
elka pisze: to Twoje? Cudo!
Nie, to z działu "Babolarium" jest tu http://weryfikatorium.pl/forum/viewforum.php?f=96 tam trafiają najróżniejsze facepalmy wyhaczane z zamieszczanej prozy na tym portalu. Jeżeli kiedyś tam trafisz, to nie zrażaj się. Nawet najlepszym trafiają się babole.

Witam

19
Gratulacje! elka, pierwszy test zaliczony! :clap:
I co, nie było tak strasznie? :twisted:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Witam

21
Obrazek na Weryfikatorium.pl[/mimg]
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Witam

23
elka, hej Elka. Miło cię widzieć.
Taka tylko prośba - regulamin działu poezji zawiera też częstotliwość publikowania, zerknij proszę.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witam

24
Uuuu... :( - chyba coś przeoczyłaś.
Sarah pisze: Zarówno dla publikowania prozy, jak i poezji jest jedno ograniczenie - umieszczać utwory można co 7 dni.

Witam

25
O rany... proszę więc o wybaczenie, przyszłam z portalu, gdzie limit, to dwa na dobę. To się więcej nie powtórzy.

Ciągle się potykam o ten regulamin... nie lubię go, zdecydowanie.

Witam

26
Potykasz, ale idziesz dalej! Ty wiesz ilu poległo? ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Witam

27
ithi pisze: Potykasz, ale idziesz dalej! Ty wiesz ilu poległo?
Dlaczego poległo? Koleżanka mi mówiła, że to dobry portal, że mogę się dużo nauczyć, a ja lubię się uczyć.

Witam

28
To oczywiście żart, że wielu przegrało walkę na etapie oswajania regulaminu.
gosia

Obrazek

Witam

29
elka, nasz limit jest zdecydowanie dłuższy, ale z innego powodu.
Czasem lepiej pochylić się nad jednym, zastanowić i zatrzymać niż przelatywać wzrokiem i biec dalej.
Nie denerwuj się też, jeśli komentarze nie pojawią się od razu.
Ale zapewniam Cię, że będą.

I przeczytaj list powitalny Leszka.
On naprawdę dużo mówi o naszej społeczności :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018

Witam

30
Rozumiem, Sarah i dziękuję, że wyjaśniasz mi mechanizm poruszania się po portalu, to bardzo cenne wskazówki, jestem naprawdę wdzięczna. Powoli to przyswoję, w sensie - regulamin.

Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie. :)

Witam

31
elka, najważniejsze rzeczy już wiesz, reszta przyswoi się sama:)
Nie należy demonizować regulaminu, bo nie taki on straszny na jaki wygląda:)
To tylko zbiór reguł na jakich funkcjonujemy :)

A wracając jeszcze do tego, co napisał o mnie P.Yonk, :) - mnie też nie trzeba demonizować :)
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”