16

Latest post of the previous page:

OFICJALNE POWITANIE TESTUDOSA

==========================

Drogi Testudosie,

Niezmiernie mi miło widzieć cię na forum Weryfikatorium.

A teraz...

ODDAWAAAJ GNATAAA!!! :twisted:

:wink:

Z poważaniem,

Preissenberg

17
Gnata? Mam dużo gnatów... A, spluwę? Nie kości? Spluwę? Trochę się spsuł, wiesz, pożyczyłem, żeby powbijać gwoździe, bo młotek zgubiłem przy ostatnim rzucaniu w akwizytorów. Cóż. Masz...

<podaje reklamówkę pełną pogiętych części>

Naboje zatrzymam.
Are you man enough to hold the gun?

18
Skoro temat ten nie został jeszcze zamknięty i ja cię powitam Testudosie zza Pagórka, Gburze z Krzyżem Pana, Sługusie Kroczącej Wśród Wojennej Zawieruchy, Jeden z Wielkich Dzierżących Mazak, Odźwierny Wrót Weryfikatorium, Najwyższy Kapłanie Mitycznego Webera! :wink: życzę dalszej milej zabawy na wojennym froncie :)

Dodane po 3 minutach:

Miałam problem z odmianą słowa "Jeden" i "Odźwierny", więc je zostawiałam. Jeśli brzmi dobrze, no to dobrze :wink: A jesli nie, to mam nadzieję, że nie uczyniłam obrazy :P
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

19
Witaj! Witaj!

Rozgość się :P <taaa ale jestem zabawna :P>

Przerabialiśmy już to chyba (tylko, ze to ty witałeś mnie):P ale nie mogłam się oprzeć! Jesteś taki uroczy, że musiałam cię przywitać :P <taaak :twisted: niszczę twoją reputację>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

20
<odbiera reklamówkę pełną pogiętych części i zagląda do wewnątrz, po czym robi skrzywioną i nie zadowoloną minę>

Test, brawo. Czym jeszcze w nich rzucałeś? :wink:

Czy ty masz w ogóle coś w całości? <łapie się za głowę>

Dobra. Dawaj to co masz. Jakieś obusieczne, topory, młoty, etc.

Wiesz, idę na polowanie. Na mutki. Słyszałem, że gdzieś się panoszą w okolicach Wielkiego Wąwozu i Puszczy Wampirzej. Będzie zabawa. Może sam masz ochotę skopać parę zmutowanych tyłków?!

Nastał czas zabijania... :twisted:

21
Arianno, nabić cię na pal? Nie? To siedź cicho.

Preiss, tak, mam. Mutki? Idziemy. Skocz do Stasia Stolarza (taak, ten bez ręki, nogi, oka), buchnij mu piłę łańcuchową albo ukradnij Weberowi Kosę-Z-Czystego-Zła-I-Ciemności. Sam wezmę wózek toporów, topór, dwa topory, wyrzutnię toporów, topory do rzucania, topory do kartofli, topory uniwersalne, topory stolarskie, topór Wielkiego Bjorna wraz z autografem i topór "Gromowładny". Idziemy? ^^
Are you man enough to hold the gun?

22
O, tak! Będzie się działo :)

Gdy "odwiedziłem" Stasia Stolarza, właśnie szukał na podłodze, pod swoim wielkim stolarski stołem, swojego szklanego oka. Nie zwrócił na mnie nawet uwagi. Buchnąłem piłę bez problemu. Ktoś o kocich oczach przecież porusza się jak kot :D

Wyszedłem z jego warsztatu, ale wcześniej odkręciłem gaz :twisted:

Gdy odszedłem jakiejś 10 m. dalej wszystko eksplodowało: warsztat wraz z Stasiem.

Stasiu palił. Palił wiele. 2 paczki dziennie. Biedny Staś. Wybacz ofiaro ale musiałem. Po prostu czekałem na ten moment przez całe życie! Ach, te uczucie, a jaka satysfakcja! :twisted:

Normalny odlot. (w powietrze)

Było wiele dymu i ognia. Kawałki warsztatu i Stasia zaczęły po chwili opadać na Ziemię w postaci zwęglonego mięsa, kawałków tynku, cegieł, szkła i drewna.

Czemu to zrobiłem?

Gdy byłem mały zabrał mi lizaka. Bardzo to przeżywałem. <wzruszył się i zaczyna szlochać na głos> (chlip...)

Byłem przecież taki całkiem nie winny... :twisted:

Co do mutków. Idziemy Test! Zbiorę jeszcze resztę. Może Panie też do nas dołączą :D?

23
Hmm ja mogę iść ale są dwa warunki:

1) GreyMoon też idzie<tylko jemu ufam na tym forum - nie wiem czemu, może urzekło mnie jak pisał po niemiecku? hmm?>

2) idziemy polować ale na ludzi! :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

25
Jestem za. Dobre polowanie nie jest złe, zwłaszcza, że dostałem ostatnio od Belzeba nową włócznię. Czas wypróbować, a na kim jest mi zupełnie obojętne. Ludzie? OK.

Arrianno, przy okazji, masz pozdrowienia od Lu. Stęsknił się za Tobą.
(\__/)
(O.o )

26
A ja nie idę z wami, by skalać się brutalną żezią. Ktoś musi zresztą zostać w miejscu spokojnym, by potem móc opatrzeć wasze rany! Jeszcze mi za to podziękujecie :wink:
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”