Latest post of the previous page:
Kognitywna, Ty tak tylko z tymi łopatami...Mamy też wiele innych zalet. Można z nami rodzinnie machać łopatami, o!
A o Gaimanie nawet temacik gdzieś na forum był... W "Czytelni" bodajże.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Odwaga, duma, honor, marzenia, poświęcenie, miłość, altruizm, empatia...Uszy do góry, świat nie jest taki straszny
Nieważne jak źle będzie, zawsze znajdzie się jakiś cholernik wymachujący sztandaremwłaśnie taki upadek swiata mnie porusza.
Mhm. Coś nie tak?Testudos, czy data urodzin w Twoim profilu jest prawdziwa? 1994?
Ależ widelce są w porządku. Można człowieka ściągnąć takim z dwunastu metrów...
Ale w porządku, postaram się nie siać więcej na forum ponurych myśli, fobii, widelców i wizji świata upadającego.
Opcja jest wyłączona ^_^'Znalazłem w FAQ wzmiankę, iż należy skorzystać z czegoś jak "zmień" ale nie mogę tego znaleźć?
O!
Oczywiście tylko do dnia, w którym oto stanę się powszechnie znany i wszyscy z mym słowem liczyć się będą! Wtedy się zacznie! Laughing
kognitywna pisze: Statystyka jest brutalna: przez wszystkie lata istnienia profilu ani jeden jego absolwent nie poszedł na dziennikarstwo. A była to klasa, do której obowiązywała rozmowa kwalifikacyjna, wszyscy byli dziennikarzami z powołania
panikarz.Piotr Pazdej pisze:No dobra, czas się przyznać, choć pewnie ujawniając ten fakt, doigram się natychmiastowej falii złośliwych postów :wink:
gdzie studiujesz?piotrek pisze: jedyna opcja to uczelnia prywatna,(...)dowiedziałem się, że tam nie ma żadnej selekcji, są jeszcze miejsca, i że po licencjacie mogę przenieść się na uniwerek łódzki, gdzie teraz i tak miałbym problemy, bo moja matura sprzed 13 lat nie daje mi za dużej ilości punktów.
Sama więc widzisz przez co ja muszę na tej uczelni przejść![]()
ile ty masz lat? 50? 1976 (dobrze kojarze?) to jeszcze nie jest az taki wiek, zeby sie wyalienowac z rozentuzjazmowanego tłumu "bieżących" studentów.piotrek pisze:od razu zastrzegam, iż tylko większość studentów jest tragiczna,
eh, nadzieja prysła.Piotr Pazdej pisze:WSHE w łodzi.
wiesz co, tak ci się tylko wydaje - spójrz na te dzieciaki, tu, na forum - przynajmniej w necie wydają sie calkiem racjonalni, a niektórzy nie mają nawer 20 na karku.piotrek pisze:prawie trzynaście lat różnicy wieku, jakie dzieli mnie od pokolenia dzisiejszych dwudziestolatków to jest kosmiczna odległość.
tofra, tofra, poniała.piotrek pisze: Dodając do tego moją wrodzoną niechęć do ludzi pozbawionych ambicji, własnego punktu widzenia, konformistów, których zainteresowania nie wybiegają poza Dodę-srodę, fajne majtki i paznokcie, moc silników w posiadanych maluchach i trabantach, czytanie jedynie opracowań naaaprawdę niezbędnych lektur, wydziwianie, że pani od filozofii to za dużo wymaga(...)
no nie bądź taki, powiedz, na co masz ochotę, bo sie ludziom bóg wie co pokojarzypiotrek pisze:gdy podchodzi do mnie laska świeżo po naciągnięciu pasków od majtek na biodra (różowych oczywiście) i mówi: ale głupia ta profesor od socjologii, co nie? to mam ochotę... (stop stop stop)
wydaje ci się, ze już tak nie myśla? hm, ciekawe.piotrek pisze:choć jestem na pierwszym roku, to już mam promotora i temat pracy licencjackiej. Tylko proszę o dyskrecję, bo jak się dowiedzą na roku, to naprawdę pomyślą, że jestem chory...
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”