16

Latest post of the previous page:

Precel kulturalnie, z makiem.

Meliska wybyła, ale za to jest bazylia. Może być?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

18
Heeej... Hoooo... Na umrzyka skrzyni... I butelka ruuumuuu! Heeej! Hooo! Resztę czart uczyyyni! I buteeelkaaa ruuumuuu!

Jak to, nic nie dajemy?

<sięga po strzelbę>

Darmowy śrut. Chcesz trochę?
Are you man enough to hold the gun?

19
Wolałabym meliskę... ;<

*spogląda na Testudosa a potem na śrut, jaki jej oferuje*

No dobra, może być i bazylia ;p

---

Hej Sonicexx! A Ty niczego nie wymagasz, niczego sobie nie zaklepujesz, niczego mi nie chcesz zabrać? xD

20
Nie, on tylko wbije ci nóż w oko, gdy zaśniesz <uśmiecha się>

śrutu nie chcesz? Potem nie narzekaj, że nic ci nie dają, pff...

Nitroglicerynki?

23
Nie ma co się martwić, bierz co chcesz, jeśli jeszcze coś zostało w spiżarce.

Jeszcze nieraz oberwiesz celnym słowem ostrym jak damasceńska stal. Ale nie przejmuj się. Tutaj to normalne.

<Nad głową przelatuje mu lodówka.>

Widzisz? Normalka.

A poza tym przestalibyście się bawić tymi sprzętami! Jeszcze któryś niechcący naprawicie i co będzie?
Są setki zastosowań dla cielęcej skóry, ale najważniejsze to utrzymywać cielaka w całości.

24
Jakby się coś naprawiło ziemia pękła by u naszych stóp, ukazując oczom naszym ogromną wyrwę zionącą ogniem. Dusze Webera mogłyby tam przypadkiem wpaść albo amunicja Testudosa. Mogłoby się też tak zdarzyć, że w owej wyrwie wylądowałyby precle GreyMoona i na Boga nie mam pojęcia, co jest gorsze. Słowem działające sprzęty to zło, które mogłoby doprowadzić do jednego z trzech wyżej wymienionych, jakże przerażających, zdarzeń a one z kolei do końca wszechświata!

Na Matkę Boską i co jeszcze świętego przychodzi mi do głowy, rzucajcie tak, żeby się nic przypadkiem nie naprawiło! :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

25
Ktoś widział moją lodówkę? Halo! Halo! Muszę ją zepsuć do końca...

<wpada na scenę, ubabrany smarem, z warczącą piłą łańcuchową w dłoniach>

Noż gdzie ona...

27
Witam grzecznie i serdecznie w naszym wesołym parku rozrywki! :)

Zakusami kolegów się nie przejmuj, tak to już bywa gdy zamknie się kilku takich z przerostem wyobraźni w sześcianie domowych pieleszy i wsadzi pod łapska klawiaturę. Wydają się groźni i szaleni i tacy są w istocie. Jak rozbrykane ogiery spuszczone z cugli, kopiące i dogryzajace gdzie popadnie, z przerażającą zaciekłoscią, a czasami nawet celnością. Ale idzie przetrwać, o ile wiesz gdzie chronić głowę.

Oczywiście są tu i tacy jak ja, młodzi i szlachetni, pełni dobrych intencji, szacunku, wyrozumiałosci, sama dobroć w najczystszej posta... (słyszy rozdzierajacy powietrze trzask) ...ci (zaglada do dużego pokoju) CO DO?! KTóRY K**** J*** S**** ROZBIł MI OKNO Tą J**** W D*** RZ*** P**** LODóWKą?! NIECH NO TYLKO MI SIE POKAżE NA OCZY TO MU NOGI Z D*** POWYRYWAM I CHODNIK TWARZą ZAORAM!!!

Przepraszam, mord czeka. ;)

Wielu udanych tekstów na stronie (i poza nią) życzę!

28
O, moja lodówka! Dziękuję.

<wyskakuje przez wybite okno z 19. piętra, śmiejąc się głośno>
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”