Re: Ten od Smerdiaszczej :)

17
Smerdiakow pisze:Dzieńdobry!

[1] Nie będę się zbytnio rozpisywał na swój temat. Powiem tylko tyle, że bardzo spodobało mi się to forum, dlatego też czym prędzej się zarejestrowałem, żeby dodać coś od siebie, a nie tylko czytać.

[2] Zorientowani zauważą już po moim nicku, że lubię Dostojewskiego. Z jego twórczości nieobce są mi już takie dzieła jak: "Zbrodnia i kara" (ba! toż to podstawa), "Bracia Karamazow", "Sobowtór", "łagodna", a dzisiaj zacząłem czytać "Idiotę". Ostatnio tylko ten Dostojewski, Dostojewski i Dostojewski... niezwykły pisarz swoją drogą, no, ale dobra, przejdźmy do rzeczy:

[3] 183 cm wzrostu, 71 kg wagi, 20 lat, pasja rower (przeciętnie 70 km dziennie, czasami ponad blisko 100) i książki, zainteresowania - pisanie, muzyka

[4] Trudno się tak określić, poznacie mnie głębiej po postach :)

AD1. Powitać...

AD2. Dostojewski to pisarz formatu wielkiego był i straszny (rozgląda się czy nie widać moderatora) ch*j jako człowiek... Ale za twórczość gada szanuję...

AD3. RPG? (wyciąga Miecz Mocy +7 do ataku w ogóle, +4 do obrony, +10 do siły, +25 do zręczności, + 25 do ataku podstawowego, +30 do ataku nr 2, +15 do sztychów, +10 do walenia głowicą w potylicę, +5 do ukłuć jak szpilką, +5 do umiejętności głównych, +4 do umiejętności pobocznych, +30 do ego)

AD4. Albo po inszej działalności, wszak większość z nas to zdeklarowane pasożyty - tasiemce i wirki jedne...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

18
Witam mojego rówieśnika i pokrewną duszę, jeśli chodzi o zainterewsowania :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

19
huginn pisze:
AD2. Dostojewski to pisarz formatu wielkiego był i straszny (rozgląda się czy nie widać moderatora) ch*j jako człowiek... Ale za twórczość gada szanuję...

a dlaczego ch*j jako człowiek? rozbudziłeś we mnie ciekawość :)

witam, witam wszystkich, witam

20
Smerdiakow pisze:
huginn pisze:

a dlaczego ch*j jako człowiek? rozbudziłeś we mnie ciekawość :)

witam, witam wszystkich, witam

A powodów jest wiele, jak diabli...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ