cześć, czołem, kluski z rosołem

31

Latest post of the previous page:

To ja! :) :megahug:
Mówcie mi, gdzie mam zajrzeć, co czytać, bo mnie przytłacza tu mnogość tematów, jakbym wlazła w ciemny las i nie wiem, w którą stronę mam się kierować! :) :)
A przede wszystkim pokłon w stronę Faraona :faraon: bo mnie tu ściągnął z niebytu, elegancko mi przywrócił konto, które mnie informuje, że mam ponad 26 tysięcy nieprzeczytanych postów, cha cha cha! Dziękuję! :uszanowanko:
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

33
ale fajnie spotka starych znajomych, nie wiem czy tu miejsce na takie wylewności, ale dajcie znać co tam u Was słychać po latach :)
ja pracuję od kilku już lat w muzeum (pracuję, nie jestem jednym ze starożytnych eksponatów, co by poniektórzy mogli przypuszczać, sądząc po moim stetryczeniu), pisarką niestety nie zostałam więc żadnego mądralowania uprawiać nie będę, obiecuję ;) :) chociaż coś tam sobie skrobałam na boczku, jakieś tekściki hobbystyczne :)
Ej, a jest tu MROK????
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

34
zuzanna pisze: Ej, a jest tu MROK????
Nie, Zuzanno. Ale jest mnóstwo ludzi, których jeszcze nie znasz, a warto ich poznać. :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”