31

Latest post of the previous page:

"Pamiętajmy - 10% sukcesu to zdolności, ale kolejne 90% to ciężka praca. "

Oj tak, tak ;)

Ogólnie masz fajne podejście :). Dla mnie też pisanie to pasja, a nawet styl życia i tak powinno być u każdego dobrego twórcy :).

P.S. Jeżeli na tym zdjęciu pod Twym nickiem jesteś przedstawiona Ty to od razu mowię, że jesteś bardzo ładna :)
Jeśli chcesz pogadać, jestem tu:

https://www.facebook.com/tomasz.socha.75

Re: dzień dobry, poeci i prozaicy. ;-)

32
noetting pisze:
popportfolio pisze: Mam już za sobą nieśmiałe kroczki w kierunku stworzenia czegoś własnego - powieści, ale po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, że nie posiadam wymaganego doświadczenia.
To prawda, ale jeśli jej nie napiszesz, to doświadczenia nie zdobędziesz!;)
Nawet jeśli po x latach od napisania tej powieści dojdziesz do wniosku, że jest marna, warto było ją stworzyć, by przetrzeć drogę swoim kolejnym dziełom. Poświęcenie czegoś też jest ważne - w tym wypadku chodzi o książkę... Nawet jak nie wyjdzie, możesz powycinać jej duże fragmenty i ulepić z niej w przyszłości inną historię:)
W każdym razie pisz!

A tak w ogóle, to dzień dobry:)
tak, tak, masz w 100% rację, aczkolwiek ja pomysł miałam inny. Chciałam najpierw popisać opowiadanka, artykuły, felietony. ;-)
chodzi o nabycie praktyki.

[ Dodano: Sro 19 Sie, 2009 ]
Bonsai pisze:"Pamiętajmy - 10% sukcesu to zdolności, ale kolejne 90% to ciężka praca. "

Oj tak, tak ;)

Ogólnie masz fajne podejście :). Dla mnie też pisanie to pasja, a nawet styl życia i tak powinno być u każdego dobrego twórcy :).

P.S. Jeżeli na tym zdjęciu pod Twym nickiem jesteś przedstawiona Ty to od razu mowię, że jesteś bardzo ładna :)
genialnie. Cieszę się, że mamy coś wspólnego. Jeśli chciałbyś podyskutować, to przejdźmy na PW, bo Edd mnie zabije. :D

dziękuję za komplement, bardzo mi miło. ;-)
What are we doing? We are turning into dust.

34
Proszę, następny kandydat do podrywu. Ale ja Bonsaia bardzo lubie, sympatyczny i słowny z niego gość, więc nie widzę sensu wszczynać bijatyki.
popportfolio pisze:genialnie. Cieszę się, że mamy coś wspólnego. Jeśli chciałbyś podyskutować, to przejdźmy na PW, bo Edd mnie zabije.
Racja, na PW, bo zamiast forum literackiego będziemy mieli randkowe. Edd nie zabije. Edd nie ma siekiery ani żadnego podobnego asortymentu. Poza tym Edd zabija w ludziach twórczość, co jest bardzo złe, a nie ich samych.

37
Ej, Chłopcy, widzę tu pierwotne instynkty, zastanówmy się czy to dobrze.
Witać Nową! Wrzuć coś swojego.
`Zgaś moje oczy, ja Cię widzieć mogę. Uszy zatrzaśnij, ja Ciebie usłyszę.

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę. I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”