Cześć!

1
Cześć wszystkim! Nie wiem co napisać, by nie okazało się bezsensowne. No to więc piszę opowiadania już jakieś 6 lat, a na forum zaglądam od dwóch. Postanowiłam w końcu się zarejestrować. Moje opowiadania nie są jeszcze wspaniałe, więc muszę się wiele nauczyć. Poza tym, że piszę opowiadania, rysuję i dużo czytam. A także szperam w internecie w poszukiwaniu interesujących mnie zagadnięć. Teraz mogę swoim zainteresowaniom poświęcić o wiele więcej czasu. Ukończyłam właśnie szkołę średnią i czekam na wyniki matury. Mam zamiar studiować politologię. To chyba tyle.
Pozdrawiam wszystkich.
"Nasz dzień zaczyna się wtedy, kiedy wasz się kończy." Ostatni kojot Michael Connelly

2
Iblis Gece pisze: Mam zamiar studiować politologię.
Polecam. Łatwy, przyjemny i mało perspektywistyczny kierunek ;)

Sam jestem na forum od niedawna, ale przywitam się. Hej :)

3
Uciekaj z tej politologi pókiś jeszcze jej nie zaczęła, biedna dziewojo.
Witaj.
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?

5
Wow, dwa lata zaglądania na forum i dopiero teraz się zarejestrować? Chyba rekord :D
Druga sprawa: masz ciekawy nick :)

Trzecia sprawa: studiuj, co chcesz, ale odniosłem takie wrażenie jak moi przedmówcy. Czyli: szkoda czasu; polityka to bagno; co po tym będziesz robiła?; Jakie perspektywy ci to da?; i wiele, wiele innych. Jeśli jednak to cię interesuje i sprawia przyjemność... rób, co chcesz :)
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

7
shelion pisze:Czyli: szkoda czasu; polityka to bagno; co po tym będziesz robiła?; Jakie perspektywy ci to da?; i wiele, wiele innych. Jeśli jednak to cię interesuje i sprawia przyjemność... rób, co chcesz :)
Bagno? Może, ale jakie ciekawe. Brak perspektyw? Jeśli się nie chce, nie zobaczy się ich nigdzie. Nasze zdanie jest wyniesione z autopsji, bo nikomu nie życzymy. Jednak fakt - jak się coś lubo, to się męczy. Ramona wie, Ramona wie...
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?

8
Moim zdaniem po każdych studiach można nie znaleźć pracy. Wybrałam politologie spośród trzech wariantów. Wole uczyć się czegoś co mnie interesuje niż się męczyć i po pewnym czasie zrezygnować.
"Nasz dzień zaczyna się wtedy, kiedy wasz się kończy." Ostatni kojot Michael Connelly

9
Też fakt, choć Ramona również tak myślała. Dlatego teraz szuka wariantów, choć nie powie, europeistyka lepsiejsza niż Politologia.
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?

10
Jeśli się dostane to w drugim semestrze chce wybrać specjalizacje o nazwie polityka europejska. Więc z tego co mi się wydaje to jest powiązane z europeistyką. :)

11
Ogólnie, może nawet trochę.
Hmm specjalizacja w drugim semestrze? Co to za uczelnia?
Kiedy ktoś spotyka kogoś
Idąc pośród zbóż
Gdy ktoś pocałuje kogoś
Płakać chciałby któż?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”