Szalom!

1
Ja nie lubię się witać. I teraz też czynię to z koniecznosci, bo raczej liczę na to, że lepiej poznacie mnie po jakimś czasie, niż po przeczytaniu kilku zdań na samym poczatku.

Ale, ad rem. Witam wszystkich <tu pozdrawia gestem iście papieskim> zgromadzonym na tym pięknym, szanownym i och - ach forum.

Pora niewczesna (wczesna to będzie za kilka godzin zaledwie) więc jak pokazuje załączony obrazek, trochę chrzanię. W tym sensie, że trochę bardziej niż zwykle.

Eee... I tego, tam, otóż... A, z resztą. Pytania proszę zadawać swobodnie, jesli nie zapomnę do jutra, że się tu zarejestrowałam, to wrócę, by odpowiedzieć.

Pozdrawiam!

PS. mój nick miał być mniej pretensjonalny (bo zjawa.realna to okropnie emo brzmi) ale ten który chcialam był zajęty. A jak ktoś się dopatrzy pewnego tropu literackiego to tym lepiej.
"Moralności zero, w ustach krew

świat jest na krawedzi a więc bawmy się!"

2
Hmm...

Cześć (?)

Zdacydowanie CZEść.

życzę powodzenia w pisaniu.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

5
Siemka jak mawial Jimmy Homonokua.

Zostan z nami i nie badz tylko i wylacznie zjawa-pozwol by Twoj byt ektoplazmatyczny urealnil sie czasem do tego stopnia,ze przyjmie nazwe bytu realnego,nie zjawy.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Dziękuję wszystkim za powitanie:)

I chyba polecę wkleić jakiś swój tekst... Nadużywając waszej uprzejmosci^^
"Moralności zero, w ustach krew

świat jest na krawedzi a więc bawmy się!"

7
Witamy! (Siemka! - jak to mówił Jimmy Humunukulupułapuła :P ) Co prawda, na tym forum niecałe dwa dni jestem, ale witam cię jak starego znajomego, na równie starym i znajomym forum <Uścisk na niedźwiedzia>
Obrazek

Wolnym jest się tylko wtedy, gdy nic nie ma się do stracenia...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”