Nareszcie dotarłem...

1
...nie wiem czy tam gdzie powinienem, ale jestem. Siedemnastoletni (nie lubię zapisywania cyfr cyframi - co za paranoja) mieszkaniec Ziemi, który z każdym dniem rozumie mniej i mniej chce rozumieć. W swoim postępującym zdziecinnieniu znajduje ucieczkę przed tym czego odczuwać nie chce żadnym ze swoich zmysłów. Lubi czasami pograć na gitarze (wyłącznie basowej, bo tylko na takiej potrafi), oglądnąć "dobry" (czyli taki, który mu się podoba) film i przeczytać "dobrą" książkę i posłuchać najróżniejszej muzyki. Mimo, że często jest mu smutno to kocha życie i chce zostawić coś dobrego z siebie dla innych zanim umrze. Można by o nim pisać jeszcze długo... ale po co? Acha, i ma na imię Michał.
„Wszyscy siedzimy

w rynsztokach, ale niektórzy

z nas patrzą w gwiazdy.”

Oscar Wilde

2
Siemasz mój imienniku!! :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

3
Witam ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

4
Ja za to lubię czasem pouderzać w gary, ale wolałbym kupić gitarę i na niej się nauczyć grać.

A Ciebie, Michale, serdeczenie witam w skromnych progach Weryfikatorium. Czuj się dobrze.

Pozdrawiam. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”