Witam

1
Witam, witam. Bór jeden wie, co mnie tu przygnało, ale jestem. Justyna, lat niemal osiemnaście (jak to ładnie brzmi). Wyglądam jak wyglądam, chwalić się nie ma czym. A mieszkam w szeroko pojętych okolicach Krakowa. A mniej szeroko pojętych okolicach Olkusza.

Zapewne niezwykle oryginalna będę, jeśli powiem, że lubię pisać. To i powiem: lubię. To samo z czytaniem, w szczególności fantastyki, horrorów i poezji. Z tej ostatniej szczególnie lubię Mirona Białoszewskiego i ks. Jana Twardowskiego. Poza tym mam fioła na punkcie średniowiecznych narzędzi tortur. Chore, co? Nie wiem, dlaczego rodzice nie chcą się zgodzić na dyby na podwórku... ^^'

Hm, hmm. To chyba tyle. Reszta wyjdzie w "praniu". ;)
I niech wiersz, co ze strun się toczy,

Będzie, przybrawszy rytm i dźwięki,

Tak jasny jak spojrzenie w oczy

I prosty jak podanie ręki.
- L. Staff

2
Witam i zapraszam do aktywnego życia na forum 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Aloha.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

7
Obywatelka AM pisze:Rayla? A co Ty tu robisz?
Szerzę wyznanie Bezwyznaniowości i pralkowy mesjanizm ;p
I niech wiersz, co ze strun się toczy,

Będzie, przybrawszy rytm i dźwięki,

Tak jasny jak spojrzenie w oczy

I prosty jak podanie ręki.
- L. Staff

8
Jak to się stało, ze ucieklas mej uwadze? Witam serdecznie zatem ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”