Witam

1
Cześć!

Jestem Alusha, od sześciu lat piszę wiersze.Widzę jak rozwijają się moje umiejętności i od pisania prostych rymowanek dotarłam do obecnego poziomu, gdzie staram się opisywać emocje i otaczający mnie świat za pomocą metafor , które tworzą harmonijną całość. Przypadkowo znalazłam tą stronę...i postanowiłam się dołączyć z ciekawości jak moje prace będą oceniane przez innych. Jestem bardzo ciekawa waszych komentarzy.... ważne są dla mnie słowa krytyki, ponieważ mogą mi one pomóc dalej się rozwijać. W końcu człowiek uczy się na błędach.

Pochodzę z Poznania, a oprócz pisania wierszy interesuję się fotografią.

P.S.

....regulamin przeczytałam... i mam zamiar się do niego stosować !! Taka już jestem ,że czasem ciężko jest mi się odnaleść....jak dzisiaj.Dlatego przepraszam.

:)
Alusha

4
Witam 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam, czy przypadkiem nie trafiłaś tu przez google ? ;> Pozdrawiam serdecznie ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

6
Witaj.

Ps. Wszyscy trafiają tu przez google :D
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”