Hej. Zarejestrowałam się na akurat tym forum, bo znajomi polecali mi je jako skarbnicę wiedzy na temat profesjonalnego pisarstwa - używając tego stwierdzenia mam na myśli wydanie książki w formie papierowej, bo przecież pisarzem jest się i bez tego, wedle moje założenia.
Kim jestem, hm... Mam na imię M. Nie zdradzę pełnego, nie robię tego publicznie na forach, ot tak z założenia.
Czytam co mi wpadnie w ręce, aczkolwiek ostatnio częściej sposób użycia płynu do WC niż powieści.
Piszę, oj tak. I głównie z tego powodu tu przyszłam.
3
A co z A.?! Chlip, zapomniano o mnie.dorapa pisze: Jestem D. Znajdziesz tu kilka E., paru K., a nawet jednego W.
Witaj, Confessions

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
6
Dzięki za powitanie.
D. - co do tekstów, to dawno nic nie pisałam, co nadawałoby się do publikacji, bo teraz skupiam się na jednym projekcie, którego i tak już zbyt wiele na forach było, a o tych rozterkach można przeczytać w kolejnym temacie, bo w sumie głównie do czytania o wydawaniu tu przyszłam. Aczkolwiek postaram się w miarę możliwości wyrazic opinię o istniejących tekstach.
D. - co do tekstów, to dawno nic nie pisałam, co nadawałoby się do publikacji, bo teraz skupiam się na jednym projekcie, którego i tak już zbyt wiele na forach było, a o tych rozterkach można przeczytać w kolejnym temacie, bo w sumie głównie do czytania o wydawaniu tu przyszłam. Aczkolwiek postaram się w miarę możliwości wyrazic opinię o istniejących tekstach.