Nazywam się Rafał i mam 19 lat, skrobaniem wierszy zajmuję się od około 3 lat - z tym że miałem teraz ponad rok przerwy.
Jednak to nie wiersze są moim głównym zainteresowaniem. Uwielbiam podróże wszelkiego rodzaju, szczególnie spontaniczne wyjazdy za granicę i to takie kombinowanie, żeby wydać jak najmniej

Jeśli chodzi o bardziej edukacyjne zainteresowania, to będą nimi języki obce. Póki co usiłuję się wyuczyć angielskiego na poziom rozszerzony z matury, później już studia językowe - jak dobrze pójdzie wybiorę japonistykę, a jak się noga powinie to hiszpański ;f
Muzyka jakiej dzisiaj słucham to muzyka pochodząca z Japonii. Są to głównie piosenki z pewnych anime, więc niestety można mnie przydzielić do tej grupy zainteresowanych Japonią, którzy nakręcili się na ten kraj, właśnie poprzez oglądanie anime...
Ogólnie słucham wszelakich gałęzi japońskiego rocku. Od Hearts Grow, przez Tacica, aż po FLOW.
Już i tak za dużo napisałem, więc to tyle o mnie. Pozdrawiam

@Edit
A no i zapraszam do krytyki mojego pierwszego wierszyku, po tych długich miesiącach przerwy w dziale "Poezja"