Witajcie

1
Czytam to forum już dłuższy czas, w końcu postanowiłem się zarejestrować, niedługo później pierwszy raz skomentować. A gdy zmusza administracja, to i się nawet przywitać :)

A więc, wszystkim zainteresowanym, dzień dobry z ukłonem :)

2
Dzień dobry. Tylko czytasz czy piszesz też?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
Również piszę, aczkolwiek więcej w tym pisaniu krążenia po pokoju, zadumanych spojrzeń w ścianę i odkrywania koła na nowo, aniżeli rzeczywistego wstukiwania literek.
Cobyśmy tyle pisali, co o pisaniu piszemy.

4
Adam Nakiel pisze:więcej w tym pisaniu krążenia po pokoju, zadumanych spojrzeń w ścianę i odkrywania koła na nowo,
O tak! Też tak piszę. :) http://slowodnia.wordpress.com/2010/03/18/perypatetyk/
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

5
Mam mały pokój, to i wybieg ciasny. Czasami sobie pozwalam wyjść na korytarz, tam przestrzeń i wolność, już nie tylko kółka, ale i ósemki i inne esy floresy można wyłazić. I chyba nawet pies jak idzie na spacer, to się nie cieszy wtedy tak jak ja.
Cobyśmy tyle pisali, co o pisaniu piszemy.

6
Możecie założyć Klub Perypatetyków Obutych. :)

Dzień dobry, Adamie.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Witaj! :)

O! I ja lubię chodzić :)
Ale jedynie na poziomie tworzenia pomysłu. Później już nie, bo musiałbym co chwilę wstawać, przechodzić się i siadać.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

9
ancepa pisze:Witaj i opowiadaj z jakiej czeluści internetu do nas przyszedłeś? :D
Znam to forum od chwili jego powstania :) Bawiłem również na forum mirriel, prozatorskich, na fahrenheicie i na forum gazety. Rzadko się odzywam, bo wszystko czego potrzebuję mogę wyczytać z postów innych.
Ale jedynie na poziomie tworzenia pomysłu. Później już nie, bo musiałbym co chwilę wstawać, przechodzić się i siadać.
Ja również w czasie tworzenia lubię połazić. Fajczę papierosa i odgrywam w głowie to co właśnie piszę. Czasami dzieki temu wyłapuję coś, co w innym razie wyłapałbym dopiero po 2 tygodniach odstawienia dzieua.

Dziękuję ze miłe przywitanie :)
Ostatnio zmieniony sob 10 lis 2012, 18:29 przez Adam Nakiel, łącznie zmieniany 1 raz.

11
ancepa pisze:z jakiej czeluści internetu do nas przyszedłeś
Oj tam, zaraz czeluści... Dziurka to była mała, taki grajdołek. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

12
A tak pytam, bo SB czytam i nagle Adam szuka kogoś , kogo nie widać tutaj od... ilu... dwóch może lat? :)

Edit - Oficjalnie nie było. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”