Witam wszystkich

1
Witam wszystkich serdecznie :)
Gdyby nie to, że muszę pewnie nigdy nie dodałabym tego posta. Jestem zwykłym, przeciętnym człowiekiem, może tylko czasem trochę rozkojarzonym, uwielbiam książki a szczególnie powieści fantastyczne, sama napisałam kilka powiadań, ale naprawdę niewiele. Uwielbiam za to wymyślać różne historie przed snem. Nie mam żadnych osiągnięć w pisarstwie. Moje marzenie wyjechać gdzieś daleko gdzie będzie dużo lasów i czysta woda. Jeszcze raz pozdrawiam i witam wszystkich :)

3
Witaj, Aniu!
Baw się dobrze na naszym forumie :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

4
Witaj! wspaniałe, proste marzenie masz:-) Ja też zaczynałam swoje kroki w pisarstwie od opowiadania siostrze bajek przed snem :-)

Pozdrawiam

5
Witaj Aniu!
Ania221 pisze:Moje marzenie wyjechać gdzieś daleko gdzie będzie dużo lasów i czysta woda.
W dzisiejszych czasach wcale nie tak łatwo znaleźć takie miejsce; życzę powodzenia :)
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

6
Myślę, że wystarczy trochę chęci i wszystko czego pragniemy może się spełnić :D więc myślę, że takie miejsce czeka gdzieś na mnie :)

[ Dodano: Wto 15 Sty, 2013 ]
Lady Kier pisze:Ja też zaczynałam swoje kroki w pisarstwie od opowiadania siostrze bajek przed snem :-)
mam tak samo, jednak nie sądzę, żeby bajki które opowiadam siostrze i kuzynce nadawały się do opublikowania ;)

7
Cześć.
Ania221 pisze:nie sądzę, żeby bajki które opowiadam siostrze i kuzynce nadawały się do opublikowania
Czyżbyś opowiadała im bajki niecenzuralne? :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

8
Thana pisze:Czyżbyś opowiadała im bajki niecenzuralne?
Dokładnie o tym samym pomyślałem :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

9
Przecież jeśli niecenzuralne, to tym bardziej nadają się do druku! Znajdą wielu czytelników!

Pozdrawiam!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

10
hahahaha, nie, nie sieję zgorszenia wśród młodszych sióstr i kuzynek ;) chodzi o to, że są one tak durne i banalne, że najpewniej zostałabym wyśmiana, a mój profil usunięty ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”