Stuk...Puk...

1
Witam wszystkich!

Mam na imię Michał, lat 22. Pisać zacząłem stosunkowo niedawno (będzie jakieś pół roku). Tworzę teksty w klimatach szeroko pojętej fantastyki, a inspiracją do rozpoczęcia była chęć stworzenia czegoś wartościowego. Na forum zarejestrowałem się z nadzieją na zyskanie grona czytelników, którzy merytorycznie ocenią moje dzieła (mile widziana nawet konstruktywna krytyka). Najważniejsze jest jednak samodoskonalenie. Bo co innego niż rzeczowa opinia sprawia, że pisarz staje się lepszy?
Chyba za bardzo się rozpisałem, więc natychmiast kończę, rozpoczynając tą wspaniałą przygodę.

Serdecznie pozdrawiam

2
Witaj, Dunyain!

A co pisujesz? Opowiadania czy coś dłuższego?
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Szczerze mówiąc, zacząłem od stworzenia powieści fantasy. Po kilku miesiącach powstał pierwszy szkic, jednak na razie porzuciłem ten projekt na rzecz opowiadań. Skończone mam dopiero dwa, lecz pomysłów w głowie do tej pory zrodziło się mnóstwo. Tylko siadać i pisać:)

4
Szczerze mówiąc, zacząłem od stworzenia powieści fantasy. Po kilku miesiącach powstał pierwszy szkic, jednak na razie porzuciłem ten projekt na rzecz opowiadań.
Czyli standardowo :) Ja tez tak miałem!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”