Long live rock'n'roll

1
Dobrze więc, skoro mówią, że trza od przedstawienia, to się przedstawię, a co. Jestem nastolatkiem ( ale spoko, ja całe życie będę młody ), który ma aż za dużo zainteresowań. Muzyka - głównie ta cięższa, bardziej szalona i dzika, jak z tytułu tematu wynika ( taka rymowanka ). Poza tym sport - gra w nogę, jazda na rowerze i szachy ( w tym ostatnim nawet w klubie ), disneyowskie komiksy o kaczorach ( wierzcie mi, na to człowiek nigdy nie będzie za stary ) no i książki - rzecz oczywista. Różne, nie ograniczam się gatunkowo. Ostatnimi czasy chyba jednak bardziej zagustowałem w horrorach i sentymentalnych powrotach do czasów podstawówki, gdy czytałem takie gwiazdy jak Edmund Niziurski czy Zbigniew Nienacki ( to nie sarkazm z tymi gwiazdami ). Grywam także na instrumentach, głównie gitarze i perkusji ( na tej ostatniej ukończyłem szkołę muzyczną pierwszego stopnia ), od biedy mogę pokaleczyć na klawiszach. Ach, byłbym zapomniał... Pisanie, oczywiście! To chyba jak dotąd zajęcie z powodu którego jestem najbardziej "znany. Głównie za sprawą bloga i dwóch ostatnio wydanych ebooków. Tak więc witam wszystkich serdecznie.... I liczę na ciekawą przygodę tutaj! :)
www.inwazjarocka.blogspot.com

Muzyka jest wyższym objawieniem niż wszystka mądrość i jakakolwiek filozofia.
Powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Jest potrzebą narodów! - Ludwik van Beethoven

Nic bardziej nie tamuje postępu wiedzy niż zła książka sławnego autora. - Charles Montesquieu

2
Ohoho.

Witaj, duże wrażenie na mnie zrobiły Twoje zainteresowania i ich kierunki rozwoju.
Mam nadzieję że będzie Ci tu dobrze, a zazwyczaj wszystkim jest tu dobrze.
Co mnie zainteresowało - piszesz całą wiadomość jak facet a jesteś kobietą? ;)

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”