Jak widać, jestem Dorota, bardzo oryginalny login, ale to pierwsze forum w moim życiu na którym to przeszło, więc będę się trzymała

Piszę, rysuję, trochę zajmuję się hendmejdem i projektuję gry do szuflady. Na co dzień pracuję w sklepie z grami planszowymi.
Pochodzę z Bydgoszczy, teraz mieszkam po drugiej stronie Polski.
Z ciekawszych rzeczy:
- piszę fantastykę - pomyślałam, że się pochwalę, bo z pewnością macie za mało fantastów i każdego nowego przyjmujecie z dużą dawką czułości!

- wygrałam w zeszłym roku NaNoWrimo - zatrzymałam się na 50 002 słowie, była to połowa zdania. Tak jak padłam z wycieńczenia, tak nie podniosłam tamtej powieśći nigdy więcej;) Ale projekt nadal aktualny.
- nigdy nie byłam pewna, czy chcę pisać, czy rysować komiksy. Dlatego swój rozwój dzielę na lata - rok komiksów, rok pisania. W efekcie ani jednego ani drugiego nie mam rozwiniętego na odpowiedni poziom.
- lubię rysować golasów. Poważnie. Jak któreś z Waszych dzieł mnie natchnie do narysowania fanarta, macie 90% pewności, że będzie to golas. Chyba, że piszecie o dzieciach.
- lubię bollywood i się tego nie wstydzę. Poproszę jednak o szanowanie mnie, bo wiem, że z tym różnie bywa

- tu chciałam znowu napisać coś o dzieciach, ale po czwartym skasowaniu całej linijki nie napiszę. Ale już wiecie, że coś jest na rzeczy.
Okej. Miło Was poznać, bawmy się dobrze.