Nigdy nie wiem co wpisać w tym oknie

1
Witam jestem Piotr. I jako iż jestem w gronie ludzi o podobnych zainteresowaniach, daruję sobie wklepywania że lubię książki ;)
Pisania jako takiego nigdy nie traktowałem poważnie. Lubiłem sobie od tak dla zabawy żartu, napisać parę stron. Na dniach książka pewnej bliskiej mi osoby ma się ukazać w księgarniach. Nie wiem czemu ale pokazałem jej kilka swoich prac. Uznała że są dobre. Tutaj chciałbym zaciągnąć opinii na ten temat innych bardziej obiektywnych twórców.
Tak więc do zobaczenia za miesiąc. Będę liczył na szczerą i konstruktywną krytykę.

Pozdrawiam zarówno stare wygi, jak i raczkujących pisarzy.

2
Cześć!
Ja z tych raczkujących.
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

4
rozejrzyj się ;) na dole masz okienko do rozmów na żywo, zwane pieszczotliwie ShoutBoxem ;)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

6
Powitać! Z dopasowaniem nie będziesz miał szczególnych problemów, "swoją planetę znajdziesz". :)
– Może byś się tak wykąpał? – ryknął Bruenor.
Usłyszawszy ten rozkaz, Pwent zatoczył się do tyłu i zaczął krztusić. Według niego krasnoludzki król, rozkazujący swojemu poddanemu, by wziął kąpiel, był mniej więcej odpowiednikiem ludzkiego króla, mówiącego swoim rycerzom, by poszli zabijać niemowlęta. Istniały pewne granice, których władca po prostu nie mógł przekraczać.

7
Takie pytanko na początek, o ile dobrze zrozumiałem regulamin. Na tej stronie przez miesiąc nie mogę zamieszczać żadnej swojej ? Z czytaniem ze zrozumieniem problemów nie mam. Ale zrozumieć tego przepisu nie mogę więc wolę się upewnić :)

8
żadnego tekstu do oceny w dziale tu wrzuć, o ile dobrze pamiętam :)
gadać możesz :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”