Witam serdecznie :)

1
Witam wszystkich serdecznie!
Nazywam się Marta Gruszczyńska i mam 24 lata. Dołączyłam do Weryfikatorium, bo jestem pasjonatką pisania, mam za sobą debiut literacki i obecnie ukończoną pracę nad drugą książką, w głowie i sercu zaś wciąż sporo zapału, radości i pomysłów. Jestem na pierwszym roku studiów doktoranckich z dziedziny prawa. Mam bzika na punkcie literatury i muzyki, a moim miejscem na Ziemi (choć nie obecnym zamieszkania, a szkoda, szkoda...) jest Skandynawia, zwłaszcza Szwecja i Norwegia. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie życzliwie :) Ahoj, Załogo!
Marta Gruszczyńska

2
Ahoj :-)
Serdeczne dzień dobry. Nad czym teraz pracujesz?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
Ithilhin, aktualnie ukończyłam pracę nad powieścią obyczajową dla młodzieży, z wątkiem tanecznym - i póki co, trwam jeszcze w skupieniu nad tą pracą, zbieram opinie wśród najbliższych i ładuję akumulatory na kolejny atak Wena (bo jestem wyznawczynią Weny w rodzaju męskim, pobudzających wyobraźnię mężczyzn nigdy dość ;-) ). Mam parę rzeczy pozaczynanych, ale pewnie trochę czasu jeszcze minie, nim siądę do kolejnego większego pisania.
Humanozerca, jedna z moich książek została wydana w formie papierowej. Pierwsza - traktowana przeze mnie jako próbka prozatorska - również w tej formie się ukazała, ale nie nakładem wydawnictwa, wydrukowałam ją dla siebie i bliskich, wydać nie zamierzałam :) Pisałam i piszę różne rzeczy, najlepiej czuję się w tematyce obyczajowej, dla młodzieży (choć nie tylko, staram się, by sięgające po me pisadełka osoby starsze niż młodzież również lekturą się nie znudziły tudzież nie zmęczyły), zajmowałam się też trochę fantastycznym fan fiction.
Marta Gruszczyńska

8
Witaj, rozgość się :)
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

9
covu pisze:Witaj, rozgość się :)
powiedziała avkowym tonem covu :-D

czesc :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

13
bosh, ide się leczyc, to twje gru, to dla mnie gławnoje razwiedywaltielnoje uprawlienije.

kutwa :D
leszek miał rację.

cześc, tak btw ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

14
Hyh... ravv, gadam avkowym tonem?
Chyba czas na odwyk od wery...
Ehhhhh
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”