Witam.

1
Witam.

Na forum konto mam od jakiegoś czasu jednak dopiero dziś zebrałem się na napisanie tego posta. (chyba włada mną strach przed krytyką ) Zaglądam tu czasem, aby szlifować swoje hobby-pisanie. Co mogę powiedzieć o sobie? Kocham literaturę, więc czas najwyższy spełnić tą miłość tworząc. Z pisarzy, najbliższy memu sercu jest Camus (choć moja ulubiona powieść to Mistrz i Małgorzata). Najczęściej (praktycznie tylko) pisze w narracji pierwszoosobowej. Właśnie w tym stylu narracji niedługo postaram się przedstawić wam fragment mojej powieści.

Poza światem literatury mogę dodać, że moją miłością jest piwo, ping-pong i od niedawna bilard.
,,Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato."

2
Cześć :)
Fajnie, ze się zdecydowaleś!

Czy można grać ping-pongiem w bilarda? :wink:
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

3
Dzień dobry :) Też uwielbiam Mistrza i M...
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
Natasza pisze:Czy można grać ping-pongiem w bilarda? :wink:

Hehe. Znając moich znajomych ping - pong może być w każdej formie. Ostatnio grałem siedząc na krześle :mrgreen: Może wydawać się to idiotyczne, ale w praktyce było wiele zabawy.
,,Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”