Powitajki

1
Cześć,
mam na imię Patrycja. Od dwóch lat pracuję w charakterze opiekunki osoby starszej w Niemczech i praca moja sprowadza się głównie do samotności (co w zasadzie nie jest złe dla takiego dzikusa, jak ja), połączonej z mnóstwem czasu do zagospodarowania. Pisałam bardzo dużo w dzieciństwie, trochę mniej, jako nastolatka. Później na długie lata rozstałam się z myślą o "karierze pisarskiej" ;) Od jakiegoś czasu jednak, myśl ta zaczęła powracać i pojawiają się nawet nieśmiałe próby pisarskie "do szuflady" (a raczej do śmietnika, bo ostatecznie wszystko tam ląduje). Mam nadzieję, przy pomocy tego forum, przełamać swoje blokady, zdobyć wartościową warsztatową wiedzę a także poznać ciekawe osoby :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

2
Witamy serdecznie. Miłego forumowania.
O czym piszesz?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Tematyka głównie kryminalno-thrillerowa. Dotychczas były to krótkie formy literackie, ale kusi mnie, żeby w końcu podjąć wyzwanie i rozpocząć pracę nad powieścią.

5
MatMot pisze:Trzymam kciuki i czekam na pierwsze wpisy odnośnie powieści, czy po prostu (kolejnego) tekstu :).

PS. Witam :).
Dziękuję! :) Na pewno się takie niebawem pojawią. Póki co, jestem na etapie zaznajamiania się z treścią forum. Jesteście prawdziwą skarbnicą wiedzy i bardzo żałuję, że nie trafiłam tutaj wcześniej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”