Foalooke - bezlitosny morderca przecinków

1
Witam wszystkich serdecznie,

Chłop, który skrywa się pod pseudonimem Foalooke,to prosty chłop z Górnego Śląska.
Z zawodu logistyk, z zamiłowania pisarz amator. W realizacji pasji wciąż przeszkadzają mi; brak wolnego czasu, tysiąc niezrealizowanych pomysłów na coś do napisania i kilka innych hobby :)

Mimo wszystko udało mi się parę moich dzieł doprowadzić do jako takiego stanu i właśnie tym chciałbym się z wami podzielić.

Morderca przecinków, słowem wyjaśnienia, to pseudonim nadany mi przez kobietę podobno mojego życia.

Do napisania!

2
Cześć i miłego forumowania.
Morderca w sensie, że znasz zasady interpunkcji na pamięć? ;)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Ja też jestem morderczynią przecinków... Z tym, że w moim przypadku to raczej wada, bo giną one masowo w moich tekstach w bliżej niewyjaśnionych okolicznościach :mrgreen:

Seryjny morderca ze mnie :mrgreen:

Witam na forum :wink:
Ostatnio zmieniony ndz 30 mar 2014, 20:48 przez Mandragora, łącznie zmieniany 1 raz.

5
ithilhin, raczej że w moich tekstach przeżyły najsilniejsze, tak niewiele ich zostało :P. Na szczęście mam osobistego inkwizytora - nekromantę, który przywraca je do życia.

Kazzim, długa droga przed tobą, młody padawanie :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”