Dzień dobry

1
Witam wszystkich,
Nie potrafię się przedstawiać, zanim coś o sobie napiszę magluję to 10 razy tak i owak, przestawiam słowa, szukam oryginalnych synonimów, wzniosłych słów i zazwyczaj kończę sfrustrowana w kałuży przetrawionych, a jednak nieużytych pomysłów.
Tak więc krótko. Bardzo podoba mi się moje imię: Gabriela. Mam sentyment do wielu, niewielu ulubionych, ogólnie wszystko ujawni się w trakcie. Wszystkich was bardzo lubię, w zamian proszę o domniemanie niewinności (do pierwszego tekstu, który zawsze jest najlepszą prezentacją).
Bisous à tous
Pozdrawiam przeserdecznie.

2
Dzień dobry Gabrielo, miłego pobytu na Wery. :D
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

4
Głównie krótkie formy, na razie eksperymentuję. Jedno co wiem na pewno: nie tykam się poezji. Zdecydowanie nie moja broszka.
Pozdrawiam przeserdecznie.

5
Gabdża pisze:Jedno co wiem na pewno: nie tykam się poezji. Zdecydowanie nie moja broszka.
To całkiem jak ja :) . Choć w podstawówce, wysmarowałam mnóstwo wierszy. Od tego się zresztą wszystko zaczęło :mrgreen: .

6
Mandragora pisze:
Gabdża pisze:Jedno co wiem na pewno: nie tykam się poezji. Zdecydowanie nie moja broszka.
To całkiem jak ja :) . Choć w podstawówce, wysmarowałam mnóstwo wierszy. Od tego się zresztą wszystko zaczęło :mrgreen: .
I ja. Z tym, że nigdy nie napisałam żadnego wiersza ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”