Hej hej :)

1
Witam wszystkich serdecznie :) Mam na imię Paula (nie Paulina :P) i pochodzę z Bydgoszczy.
W chwilach wolnych od okupowania uczelnianych korytarzy piszę, gotuję, haftuję krzyżykami, fotografuję lub czytam (tak, sporo tego;)). Czytam rzeczy przeróżne - od kryminałów, przez "Muminki" aż po "Wykłady o literaturze" Nabokova, a piszę głównie opowiadania, chociaż w przypływach wątpliwego geniuszu popełniam i krótkie wierszyki. Mam nadzieję czegoś się tutaj nauczyć i miło spędzić czas, czytając prace innych :)
"The test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposed ideas in mind at the same time and still retain the ability to function" F.S.Fitzgerald

2
Witaj, osobniku z Bydgoszczy, ja tutaj również od niedawna, więc witam cię w imieniu młodszych stażem użytkowników, a najprawdopodobniej po prostu swoim :mrgreen: . Miłego pobytu :waryjaci:

3
W imieniu równie młodych - czołem (:
Ps haft krzyżykami każe mi przypuszczać, że jesteś cierpliwa, chyba że to tylko zmyłka? (;

4
Raczej zmyłka :) Życiowo mało cierpliwa jestem, chociaż jeżeli chodzi o pasje czy zainteresowania to jednak potrafię się jakimś cudem skupić :P
"The test of a first-rate intelligence is the ability to hold two opposed ideas in mind at the same time and still retain the ability to function" F.S.Fitzgerald

5
Cierpliwość jest cnotą... której niestety nie posiadam :) Witaj.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

6
Witam jako również niedoświadczona użytkowniczka :)
Wszystkie pytania bez odpowiedzi znam
I wszystkie pytania te, na które każda odpowiedź jest zła

7
"piszę, gotuję, haftuję krzyżykami, fotografuję lub czytam" Jak potrafisz robić to wszystko jednocześnie to przejdę na Islam i się z Tobą ożenię;)

8
pan_ruina pisze:"piszę, gotuję, haftuję krzyżykami, fotografuję lub czytam" Jak potrafisz robić to wszystko jednocześnie to przejdę na Islam i się z Tobą ożenię;)
Muszę spróbować jednocześnie :D Challenge accepted!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”