Buenos Dias

1
Jestem jeszcze niestety we władzy złej edukacji szkolnej, ale mimo to staram się rozwijać pisząc coś oprócz wypracowań. Moje teksty nie są jednak na zbyt wysokim poziomie(a brakuje mi wnikliwej oceny osoby znającej się na rzeczy) i dlatego postanowiłem przybyć w Wasze skromne progi. Interesuję się historią, lubię poczytać dobrą książkę (a czasem też niedobrą :wink:). Moi ulubieni autorzy to choćby Tolkien, Sienkiewicz, a ostatnio bardzo spodało mi się "Archiwum Burzowego Światła" B. Sandersona.

2
Siadaj Światowid, ... znaczy

Witaj! ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

3
Witaj,

ile Ci jeszcze zostało lat do wolności? :)
"Idź więc, są światy inne niż ten."

---

"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."

4
Ashandria pisze:Witaj,

Czy musimy takie tematy poruszać, kiedy jeszcze mam wolne? :shock:
A tak na serio to zależy od tego czy wliczamy studia. Bo jeśli tak to trochę tych lat mi zostało :cry:

5
Światowid pisze:
Ashandria pisze:Witaj,

Czy musimy takie tematy poruszać, kiedy jeszcze mam wolne? :shock:
A tak na serio to zależy od tego czy wliczamy studia. Bo jeśli tak to trochę tych lat mi zostało :cry:
Przynajmniej masz jeszcze wolne ;). Studia to nie mus, więc nie musisz ich wliczać
"Idź więc, są światy inne niż ten."

---

"If you don't believe in even the possibility of magic, you'll never ever find it."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”