Witam wszystkich

1
Witam wszystkich serdecznie. Piszę drobiazgi jak do tej pory do szuflady. Może czas na weryfikację? Ostatnio zastanawiałam się nad wyborem forum literackiego. Trafiłam właśnie tutaj. Pozdrawiam wszystkich!

6
O, jakie miłe powitanie! Tu starsza pani po 40-ce. Miłośniczka fraszek, poezji rymowanej i nie, wszelkich form satyrycznych oraz powieści sensacyjno- przygodowych. Próbuję swoich sił w pisaniu prozy od niedawna. Ciekawa jestem waszych opinii.
Pisać może każdy, ale nie każdy może być pisarzem
Katarzyna Bonda

7
Aloe,
witaj

chcemy dużo form satyrycznych! :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

8
Hyhyhy...

Młodzież spierniczyła :P To jak, Aloe, masz chłopaka? :cool:

Uważasz, tu jest forum matrymonialne, dla niepoznaki ubrane w działalność literacką. Nie przejmuj się, z literatury tu jest tylko naparzanka o to, czy to, co się komu podoba, to ma prawo się podobać.
My z Nataszą jesteśmy zawsze na nie :-P
Jak będziesz z nami, to wprawdzie z głową w chmurach, ale Ci w SB na dole kawy nie dadzą. I chłopaka nie znajdą :-P

Cześć, baw się dobrze!

10
:lol:
Młodzież niech się nie przejmuje. Mogła trafić gorzej. Nie wiadomo, kto się pęta po internetach. Zaciekawiło mnie Wasze forum. A w regulaminie nie dopatrzyłam się, żeby była jakaś granica wiekowa. No, chyba, że się mylę? Przyjmiecie mnie do swojej "bandy"?;) :P
Pisać może każdy, ale nie każdy może być pisarzem
Katarzyna Bonda

11
Aloe,
Aloe pisze:A w regulaminie nie dopatrzyłam się, żeby była jakaś granica wiekowa.
wiek to tu każdy sobie reguluje potencjometrem
A mam aktualnie 20, ale to nieprawda. Tak podałam, żeby móc kupować wódkę i mówić brzydkie słowa
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

12
Aloe pisze:Przyjmiecie mnie do swojej "bandy"?;) :P
No nie wiem, najpierw będziesz musiała zorganizować jakąś flachę, fajki i wybić kilka okien. Sama rozumiesz: selekcja :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

13
Jason pisze:Oj, po prostu chciałem być miły.
To, że jesteśmy na forum literackim nie oznacza wcale, że każda wypowiedź ma wiele warstw znaczeniowych :P
alesh skont :-P

tu wszyscy wykładaja kawe na ławe, a potem kłoca się o definicje :-D
rozgośc się.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”