Terve.

1
Czytelniczką Weryfikatorium jestem od dłuższego czasu, jednak dopiero dzisiaj postanowiłam oficjalnie się przedstawić. A więc zaczynam.

Lat 17, miłośniczka sztuki, podróży i krakowskich tramwajów, próbująca swoich sił w pisaniu poezji. Interesuję się interesującymi rzeczami. Obecnie teatrem Jerzego Grotowskiego, twórczością przedstawicieli Fluxusu oraz nowatorskimi sposobami na usuwanie pleśni z sufitów.
Do społeczności Weryfikatorium chciałabym należeć, żeby uczyć się od lepszych i zadawać pytania.

Pozdrawiam,
thanatos.

2
Dzień dobry! :)
thanatos pisze:nowatorskimi sposobami na usuwanie pleśni z sufitów.
Gdzie Ty mieszkasz, na UJocie?! :mrgreen:

To do zobaczenia w tematach na forum. :)

4
pan_ruina pisze:thanatos napisz o tramwajach, mogą być nawet te czerwonoczarne robaki co się szczepiają;)
O! Bardzo ciekawy pomysł. Kowale bezskrzydłe uwielbiam :)

5
thanatos pisze:
pan_ruina pisze:thanatos napisz o tramwajach, mogą być nawet te czerwonoczarne robaki co się szczepiają;)
O! Bardzo ciekawy pomysł. Kowale bezskrzydłe uwielbiam :)
Ponoć wlazły dziadkowi kolegi ze szkoły do ucha i przegryzły błonę bębenkową. Dodaj do tego szczenięce legendy miejskie o tym, że żywią się zwłokami i mamy piękny obraz słodkich pluskwiaków z rodziny Pyrrhocoridae, które rzekomo lubują się w nasionach drzew i owocach. :wink:
"Och, jak zawiłą sieć ci tkają, którzy nowe słowo stworzyć się starają!"
J.R.R Tolkien
-
"Gdy stałem się mężczyzną, porzuciłem rzeczy dziecinne, takie jak strach przed dziecinnością i chęć bycia bardzo dorosłym."
C.S. Lewis
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”