Hej! :3

1
Na imię mi Ewelina, mam osiemnaście lat. Chodzę do liceum, katuję się na mat-fizie, po wakacjach czeka mnie maturalna klasa.
Pisuję głównie krótkie opowiadania, o przeróżnej tematyce. Moje teksty zawsze urywają się maksymalnie na pięciu-sześciu rozdziałach, dlatego zrezygnowałam z pisania tych dłuższych, bawiąc się jedynie w miniaturki. :P
Poza pisaniem lubię czytać książki i mangi, grać na gitarze, uczyć się języków obcych, uprawiać sport, chodzić po górach i włóczyć się po terenach z dala od cywilizacji. Takie ze mnie cholernie introwertyczne, nieprzepadające za towarzystwem dziecię.
Czekam na pytania. :3

3
Całkowanie? Delta? Trygonometria? :) Witamy na forum! Rozgość się i podziel się z nami odrobiną logicznego myślenia, które na przydaje się na takim kierunku ;). Wiesz, niektórym z Nas trochę go brakuje.

4
Cześć, cześć. :3

Jason, anime przestałam oglądać jakiś rok temu, ulubionego nie posiadam, ale Fairy Tail bardzo miło wspominam. Co do mangi - wielbię z całego serca "Another".

MatMot, do całkowania jeszcze nie doszłam. Jeszcze. XD Ale nie wiem, czy całki w ogóle są w liceum. Delta... cóż, powiem ci, że delta bardzo ryje mózg. Co najmniej dziewięć godzin matematyki w tygodniu sprawiło, że podczas świąt siedziałam z rodziną i takim znudzonym tonem: "Ech... policzyłabym jakąś deltę". Matematyka wciąga. Cholernie. :P
Co do logicznego myślenia, to różnie z tym bywa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”